Wpis z mikrobloga

@InzMovi: Więc jesteś w pełni przekonany, że produkt dostaniemy za darmo i bez kosztów przesyłki? :> Daj jakiś dowód, gdzie to wymieniają czy coś, pewny coś nie jestem go, a tamto to wyczytałem na jakimś forum.
  • Odpowiedz
@InzMovi: Man. I ty mnie prosisz o plusowabie? Ty? Człowiek bez podstawowych zasad kultury?

Do tego ze słabym sarkazmem, czyli pewnie nikt Cię nie lubi.
  • Odpowiedz
@Vandzior:

@InzMovi:

@XsomX:

Rany boskie jakie polaczkowo w komentarzach... ten naród cebulaków się tak w d... rucha nawzajem, że się wszędzie spisków doszukują. Przecież masz tu prezentację człowieka z Microsoftu, który o tym mówi, że będą rozdawać za darmo http://channel9.msdn.com/Events/Build/2014/2-511 gdzieś w 50 minucie zaczyna o tym mówić i na samym końcu podają ten adres właśnie. Było o tym wyżej powiedziane, linki też się jakieś pojawiały.
  • Odpowiedz
@medevacs: No ale właśnie to było wyżej, pisze się po 3 razy a te cebule dalej będą psioczyły "bo każą mamełe zapłacić 5zł i będzie przypał". No nie wytłumaczysz.

Zrób coś dla mirko to na ciebie nasrają i jeszcze powiedzą że pada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@medevacs: @InzMovi: Ja wiem, że macie problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale opanujcie swoje wieśniackie zapędy. Jeden z mirków pisze o 35-60USD. Jak to dla ciebie 5zł to gratuluję.

Niemiłego dnia wieśniaku.
  • Odpowiedz
@XsomX: "jeden z mirków" albo jest niedorozwinięty albo Ty nie umiesz czytać. Pomiędzy 35 a 60 USD to jest de facto cytat z tej prezentacji, do której ja (i nie tylko ja) wkleiłem tu link. Przesłuchaj to będziesz wiedział, że te kwoty to były widełki na ceny urządzeń, o których mówił prelegent na tej prezentacji. Z tego co ja wiem, Galileo o którym tu mowa ma wartość rynkową $70 i
  • Odpowiedz