@InzMovi: Nie zauważyłem. Też się zgłosiłem. Nie do końca wiem co to jest, ale jak jest możliwość rozwoju to chętnie skorzystam... Nie programowałem takich zabawek już kilka lat :) Najwyższy czas się podszkolić :)
@bazingaxl: Programowałem ostatni raz MCS-51 jakieś 8-9 lat temu i to Asemblerze więc... :) Jestem lekko nie na czasie. Przez ten czas programowałem już tylko w językach wysokiego poziomu i tylko już pod aplikacje webowe :)
Ta, sprawdziłem dokładniej i wygląda wiarygodnie jednak. Przepraszam. Jednak Microsoft mógłby jakoś bardziej uwiarygodnić tę stronę, skoro za darmo rozdają sprzęt i wymagają do tego danych typowych dla scamów.
@asdasty: co racja to racja. Jak faktycznie przysla ta plytke to moga znac moj adres. Ktos cos wiecej moze powiedziec o tej plytce? Tak w 3 zdaniach? Bardziej arduino czy pi?
@oldwizzy: Więcej, właśnie sprzedałeś swoje dane za obietnicę wysłania prezentu na stronie, która zupełnie nie wygląda jak strona Microsoftu, ale jest stroną Microsoftu.
@InzMovi: Jak przyjdzie mail z "We’ll let you know when your kit has shipped." to mam to rozumieć jako "Jak się załapiesz to ci napiszemy" czy raczej "Epic win, już wkrótce spakujemy dla ciebie zestawik i wtedy napiszemy do ciebie mejla że wysyłamy" ?
https://www.windowsondevices.com/
#programowanie #mikrokontrolery #galileo #linux
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki, maila dostałem z domeny microsoft.com więc powinno być legitne
@11mariom: no i na channel9 i na buildzie by linkowali do scamu tak? Microsoft linkuje do scamu?
Ta, sprawdziłem dokładniej i wygląda wiarygodnie jednak. Przepraszam. Jednak Microsoft mógłby jakoś bardziej uwiarygodnić tę stronę, skoro za darmo rozdają sprzęt i wymagają do tego danych typowych dla scamów.
Komentarz usunięty przez autora
@Xanatos:
@11mariom:
http://channel9.msdn.com/Events/Build/2014/2-511
Typ z msu sam zapowiada ze limitowaną liczbę będą mieć do rozdania.
Dziękuję za linka. Właśnie sprzedałem moje dane za obietnicę wysłania prezentu na stronie, która wygląda jak strona Microsoftu.
Sprawdź dnsy i whoisy, wszystko jest legit :).
Komentarz usunięty przez moderatora
Już ogarnąłem :)