Wpis z mikrobloga

@beeper: będzie luz do października, później w zależności od studiów luz albo mniejszy luz, później kilka dni nauki i w zależności od tego czy wybrali studia zgodne z zainteresowaniami czy nie- zaliczone albo nie, i tak co najmniej 3,5 roku
  • Odpowiedz
@Mave: jestem na polibudzie, trzeba chodzic na laborki z 4h w tygodniu, wykłady większosc mozna olać, ćwiczenia jak są trzeba chodzić: 4h w tygodniu, projekty trzeba oddać.. no z tym jest nagorzej bo najwiecej czasu zajmuje, kilka kół w semestrze + egaminy
  • Odpowiedz
@jestemkotem: no ciekawy jestem na jakim kierunku studiow masz taki luz caly semestr, a potem 2 dni nauki zeby zaliczyc sesje. jak jestes na jakims gownopolskim to moze tak, ale mowimy tutaj o powaznych kierunkach, gdzie niestety trzeba #!$%@? caly semestr.
  • Odpowiedz
@wooles: dobra przesadziłem, jestem na kierunku standardowym na wypoku ;D jak sie wybierze odpowiadający nam kierunek to nawet nauka jest przyjemna i wchodzi dobrze, ja na przykład uważam, że dopiero na studiach jest zajebiście
  • Odpowiedz
@wooles: Studia nie są obowiązkowe, jesli chcesz miec dobre wykształcenie to musisz #!$%@?ć. Nic nie ma za darmo - i bardzo dobrze. Do kogos masz o to pretensje? xd
  • Odpowiedz
@daniio33: pretensji nie mam do nikogo, chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi. po prostu kolega wyzej wprowadza w blad przyszlych studentow piszac ze na studiach to wystarczy 3 dni posiedziec nad notatkami zeby zaliczyc.
  • Odpowiedz
@jestemkotem: Na laborki trzeba się przygotować, projekty trzeba robić na bieżąco (zależy jakie ofc), nie mów mi, że semestr to kilka dni nauki. Praca przez większość tygodnia i taka prawda. Oczywiście, że jeśli jesteś na kierunku który Ci odpowiada, to taka nauka jest fajna, ale nie mów, że nie zajmuje Ci czasu i poświęcasz na to tylko ułamek semestru, bo to zwyczajnie nieprawda. Poza tym nawet na zajebistym kierunku trafią się
  • Odpowiedz
@beeper: potwierdzam, artykuły pocieszające was, że studia to najlepszy czas w życiu to fikcja. Najlepszy czas w życiu już zmarnowaliście przed komputerem. Pozdrawiam. Teraz do roboty!

• Odpowiedz