Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +69
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
t_i_t_o +228
Na wagę nie wchodzę, bo spuchłam wodą i nie chcę sobie psuć humoru :p
Dzisiaj odpuściłam bieganie, bo podobno co za dużo to nie zdrowo. Ale poćwiczyłam gryfem (sam, bez obciążeń) z moim domowym osobistym trenerem ^^. FBW czy jakoś tak :D nie znam się na tym zupełnie, kazano to robiłam. Jakoś trochę ponad pół godziny, żebym jutro mogła pracować rękami
ᕦ(òóˇ)ᕤ ᕦ(òóˇ)ᕤ ᕦ(òóˇ)ᕤ ᕦ(òóˇ)ᕤ
Zjedzone:
* dwie kanapki (skończyło się musli, ale dzisiaj zrobiłam sobie granolę)
* kilka czereśni i bułka
* spaghetti bolognese
* cevapcici z sosem tzatziki + kalafior i brokuł
A, pochwalę się jeszcze. Byłam dzisiaj na zakupach w lumpeksie :D kupiłam sobie zajebiaszcze spodnie do biegania, z taką super kieszonką nad tyłkiem, akurat na telefon czy mp3 :) całe 6zł :D do tego znalazłam śliczną sukienkę i niech się tylko zrobi pogoda, to się będę stroić :D
A to moja domowa granola. Polecam! (dzięki @betonkomorkowy). Jakby ktoś chciał, ja robiłam ze strony http://madameedith.blogspot.com/2013/09/granola.html
Wydałam jakieś 20zł, a tyle tego wyszło, że będzie żarcia na miesiąc :D próbowałam na sypko bez mleka :P niebo w gębie
#dieta #odchudzanie
* kilka czereśni i bułka
* spaghetti bolognese
* cevapcici z sosem tzatziki + kalafior i brokuł
@krolka89: fajne śniadanie, a co na resztę dnia?
@krolka89: weź ty lepiej poproś kogoś by ci dietę ułożył. ale kogoś kto się zna. lub poczytaj trochę, choćby podwieszone tematy w dziale odzywianie na forum sfd
@nacodybiewwielorybie: dziękuję :)
@zepsutyzachod: już byłam kiedyś u dietetyka. Dostałam dietę 1000kcal, więc jednak podziękuję. I po raz setny mówię: nie głodzę się! Chodzę cały czas najedzona, po prostu jem do syta. A że wychodzi mało, to już tak jakoś samo
zastanów się może co jesz a co jadłaś że tyle kg złapałaś.
więcej nie mówię, Twoja sprawa, rób co chcesz. Zdobywanie nowej wiedzy nie boli, więc imo warto poczytać nt poprawnego odzywiania, układania zbilansowanej diety, zapotrzebowaniach organizmu etc
@krolka89: To suplementy są od tego. Pijesz po treningu i z głowy.