Wpis z mikrobloga

#krakow #knp #onr #mw #ruchnarodowy #polityka #4konserwy #neuropa

Z całego serca pragnę pozdrowić grupę z ONRu & MW którzy przechodząc obok grupy ludzi z Kongresu zaczęli skandować "Uderz Uderz w Kapitalizm" po czym odśpiewali piękne "Młodzież Wszechpolska" w rytm utworu "Go West" zespołu Pet Shop Boys - zdeklarowanych homoseksualistów. Mieliśmy podejść i wam to powiedzieć, aczkolwiek lepiej było stać z boku i się pośmiać

Życzę również z całego serca podwojenia, ba! potrojenia, wyniku z "eurowyborów" podczas wyborów najbliższych wyborów
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PatologiiZew: Potwierdzam, niestety zachowali się obciachowo. Sam byłem w Krakowie dzisiaj z kucami i też słyszałem te słowa.

Jeśli jeszcze ktoś z RN powie mi, że KNP ma w dupie RN, to jest dla mnie idiotą. To RN i te środowiska zgromadzone przy nim czyli MW & ONR chętnie atakują KNP.
  • Odpowiedz
@MWittmann: Choćby skandowanie o "krulu' pod barbakanem. Szopkę z kibicami Wisły którzy byli blisko linczu na nich. Zalecenia organizatorów a to co miało miejsce to 2 inne historie. Żałuje że nie zdążyłem na zbiórkę MW. Może też miałbym okazję zaśpiewać to z nimi ;)
  • Odpowiedz
@Plex: a w tv tak głośno RN domaga się by babcia mogła pójść na targ i sprzedać bez zezwoleń sanepidów i wysokich podatków to co nagotowała... a tutaj taka bolszewia...
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: a skąd miałbym wiedzieć czy to była beka czy nie. Odnoszę się do tego co jest napisane. A że wśród rn są narodowi bolszewicy czy jak to się nazywa to udawadniać nie trzeba :)
  • Odpowiedz