Aktywne Wpisy

Horkheimer +18
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego w Polsce jest takie społeczne przyzwolenie na jazdę po chodniku i generalnie łamanie przepisów dotyczących ruchu?
(zdjecie z neta)
#polska #zalesie #prawojazdy
(zdjecie z neta)
#polska #zalesie #prawojazdy
źródło: jazda-po-chodniku-1-1
Pobierz
mickpl +150
Jedyny kataster jaki jest skłonna wprowadzić nasza klasa rządząca to dla ludzi nieposiadających żadnego mieszkania, srogi. A potem z każdym kolejnym mieszkaniem podatek by progresywnie malał.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Chodzi o WD Elements 1TB, te typy chyba mają jakieś problemy ze sobą.
#pytaniedoeksperta #komputery
Jak się pojawiają bad-y, to będą się rozrastać.
Tak zdechł mój Segate 500GB.
Ja nie jestem zwolennikiem w ogóle monolitycznych dysków przenośnych. Producenci robią wszystko, żeby był on nierozbieralny. Lepiej kup sobie kieszeń na 2,5 cala + dysk osobno. Bo jak Ci padnie moduł sata w dysku monolitycznym, to jesteś w d...
@HerrJacuch: Oczywiście dane przekopiuj jak najszybciej. Obecnie dyski są tak produkowane, żeby się psuły i robią to dużo szybciej niż kiedyś, również dopadło je zjawisko "planowanego postarzania produktu". Czy kupisz WD, czy Segate raczej nieistotne, to padaka i to padaka niestety. SSD to na razie jakaś nowość i światło w tunelu, produkuje je wiele
Fajnie zobrazowane to jest na YT w filmie pt. "Spisek żarówkowy".
Warto zobaczyć.
Mój czarnuch też zbliża się do nieuchronnego końca, z dnia na dzień jest coraz gorzej. Dobrze, że się tu odezwałem, bo trochę bagatelizowałem problem. Używam dysku zewnętrznego głównie do przechowywania miliona płyt (dziękuję Legalna Kulturo za brak dystrybucji większości z nich) i filmów/seriali, ale mam też zakątek ultraważnych danych, leżą sobie też w chmurze, ale ostrożności nigdy za wiele.
Ostatnio przerwali światłowód pod oceanem. I co? Google w europie zdechło. Dziesiątki tysięcy firm (w tym moja) zostały bez danych. Chmura jako backup ok, ale uważałbym.
Ty jesteś tutaj, a Twoje dane w USA. Ciężka sprawa ;)
Shieeet, Panowie... Człowiek sobie żyje beztrosko to muszą na ziemię boleśnie sprowadzić :p. Składam oświadczenie, jutro kupuję nowy dysk zewnętrzny, usuwam ważne pliki z chmury i zapisuję je na nowym talerzu oraz odprawiam lamenty nad swoją nieodpowiedzialnością i niewiedzą.
Uciekam, jutro na 6 do roboty :D. Dziękuję Wam za pomoc i rzeczową dyskusję ;).
Komentarz usunięty przez autora