Aktywne Wpisy
AutorBezWeny +3
Stgx +101
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
W razie lamentu ludzi, którzy również byli na koncercie i będą starać wmówić mi, że w ich części publiki było lepiej uprzedzam:
1. na początku stałem z tyłu po środku
2. następnie wbiłem się bliżej (przed kamery po środku w pobliżu barierek)
3. po jakimś czasie jak było strasznie nudno poszedłem po piwo, bo i tak tłum był tak statyczny, że 4. nikt by mi go nie rozlał
5. wracając szedłem z lewej strony tłumu
i wszędzie, powtarzam wszędzie było tak samo sztywno.
Ale pewnie ludzie będą go opisywać jako zajebisty, bo przecież wstyd przyznać, że wydało się dwie stówy na byle gówno. #tyleprzegrac #gorzkiezale
(Z wyjścia z friendzone i tak zrezygnowałem. Panna okazała się najgorszym przykładem #logikarozowychpaskow )
A tak serio to na mikro dzień po koncercie gadaliśmy i ogarnąłem, że to był koleś za którym stałem na goldenie.
@JestemFenkiem: Mam ten tag w obserwowanych. Otwieram piwko i wbijam w wątek a tu brak historii na temat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Angel_of_death: tak wszędzie mnie pelno ;d
http://www.wykop.pl/wpis/8497398/by-nie-pisac-tak-dlugiej-historii-w-komentarzu-nap/
Wyrwałem inną, ale już nie na koncercie LP - laski, które tego słuchają to nie jest dobry materiał :D