Aktywne Wpisy
Bavarczyk +24
giga_jablecznik +91
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Ogólnie byłam tak już zdruzgotana tym wszystkim że i jej wszystko opowiedziałam i w końcu oboje zaczęli mnie namawiać, że powinnam pojechać i pogadać z nim, przecież mi zależy, no a bez wyjaśnienia to i tak gówno z tego będzie i tylko niepotrzebne nerwy.
Postanowili też, że mnie podwiozą do mieszkania (to znaczy tylko Michał, bo jego dziewczyna chciała odespać imprezę), ponieważ mój dom rodzinny znajduje się około 60 km od wynajmowanego mieszkania. Michał też chciał się zdrzemnąć więc zabrali mnie do jej domu i kimałam na kanapie a oni w pokoju razem. Wyjechaliśmy mniej więcej o 8, dojechaliśmy gdzieś w okolicach 9.
Postawiłam wejść do mieszkania jako że on jest śpiochem i byłam pewna że jeszcze śpi i tu zaczyna się zabawa...
Wkładam klucz do drzwi i coś nie gra. Próbuję przekręcić, szarpnąć - nic. Szybie rozglądanie się, czy pod dobrymi drzwiami jestem - wszystko ok. Zaczynam się już szarpać ze złości i w ryk. Tak, ten IDIOTA WYMIENIŁ ZAMKI. No kutwa mać krew mnie zalewa. Do naszego wspólnego mieszkania, gdzie są wszystkie moje rzeczy, mieszkanie za które płacę swoją część? Za co? Za to że wyszłam ze starym znajomym pogadać? Czy ja jestem jakaś nienormalna czy to jest #!$%@?? A Co jest najlepsze w tym wszystkim?
Ja na to w pierwszej chwili nie wpadłam, ale Michał mnie zaczął wypytywać kiedy się tak pokłóciliśmy, to mówię że jedyna kłótnia to była w okolicach 2 - 3 w nocy jak mu napisałam że się widzimy (ja i Michał). Mój wyjazd był przecież niby do chorej mamy więc o niczym nie wiedział. I nagle taki zonk. To jak wymienił zamki w środku nocy z piątku na sobotę w zaledwie kilka godzin? Wszystko zorganizował i zrobił? No kutwa. Jak? Złotą rączką nie jest zdecydowanie. Czy tylko ja mam wrażenie, że zrobił to wcześniej? Nie wiem, cała chodzę, próbuję się do niego dodzwonić ale ma wyłączony telefon od kiedy byłam pod mieszkaniem (wtedy pierwszy raz dzwoniłam od nocnego sms-a, więc może mieć wyłączony już od wtedy). Pukanie, stukanie, dzwonienie domofonem nie pomogło. Nawet do okna się darłam mimo że mamy mieszkanie na 7 piętrze, jak jakaś debilka. Jestem załamana, serio, po prostu chce mi się wyć a jednocześnie jestem wściekła z tej bezsilności. Myślałam żeby dzwonić na policję ale co? Drzwi wyważą czy jak? Mam dość jestem wykończona nie wiem co robić, siedzę znowu w domu rodzinnym chce mi się spać ale nie mogę spać bo czatuję na ten zasrany telefon aż zadzwoni debil obsrany. To jest jakiś koszmar, czuję się jak w jakimś filmie a nie mam się nawet do kogo zwrócić bo wszystkie kontakty potraciłam w rodzinnym mieście przez tego szmaciarza!
Ostatni raz wołam jestem wykończona obserwujcie sobie tag #krulewnasiezegna
aż mi jest głupio że tu o tym wszystkim piszę bo na coraz większą idiotkę wychodzę a to co wczoraj (w sumie dzisiaj) większość z was o mnie pisała naprawdę zaczyna teraz do mnie docierać i zaczynam wątpić czy dobrze zrobiłam, bo źle mi z tym, zjechaliście mnie wszyscy i macie teraz cudownego mężczyznę bez skazy. Gratuluję wam intuicji!
Wpis 1
Wpis 2
Wpis 3
Wpis 4
Polecam poczytać sobie komentarze pod wpisami aż ciężko uwierzyć ile osób broni tego WARIATA.
@FilozofujacaCalka: @BlackPoint: @SamiecAlfa: @donOGR: @diversion876: @jezus_cameltoe: @marysuistyczna: @McCoy: @hellyea: @severian: @RidgeForrester: @duffman: @Estilio: @mjfotocompl: @lukasyyyy: @strikte: @CrystalMaiden28: @lukasyyyy: @fasfsrheeahgdfhds2: @ProudToBePolish: @tejotte: @PanBardzoWilk: @petugh: @bartek1988: @gaska: @raban321: @kulu: @gkpl: @weeden:
#gorzkiezale #przegryw #mamdosc #dlaczegoja
https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8
Komentarz usunięty przez autora
Może z tych nerwów pomyliłaś kluczę i dlatego zamek nie chciał się otworzyć?
Na Twoim miejscu nie wracałbym do domu, czekałbym pod drzwiami. Nawet jakbym miał spać na wycieraczce. Tak by przyłapać gnoja.
@krulewna: Naprawdę chciałabyś z gościem jeszcze rok mieszkać po takiej akcji?
Komentarz usunięty przez autora
@sphinxxx: nie chcę, dlatego chcę żeby to on się wyniósł! Dlaczego ja mam ponosić winę za to, że on jest idiotą?! Dlaczego? To moje mieszkanie, przywiązałam się do niego mam rzut beretem na uczelnię, świetne warunki, fajna cena i mam wakacyjną umowę (od lipca płacę mu dużo mniej jako że tam
@sphinxxx: Raczej chodzi o to, że to on powinien zrobić wypad z mieszkania, a nie ona.