Aktywne Wpisy
Hanlan +242
#heheszki #wykop #afera #samoloty #wspomnienia #aferasamolotowa #lotnisko
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
Pamiętacie te aferę. Ktoś wie może jak to się finalnie zakończyło, ale trzeba przyznać chłop się chyba niespodziewał, że to się tak skończy XD
ChwilowaPomaranczka +228
Wróciłem z policji xd w sumie to 10 min trwało przesłuchanie. Pan policjant pokazał mi screena, spytał czy jestem autorem. Ja oczywiście potwierdziłem. Powiedziałem że to był żart, nikt nie wziął tego na poważnie, i że własnoręcznie usunąłem wpis jak zrozumiałem że może on wzbudzić ogólnokrajową panikę i paraliż służby zdrowia. Zeznania zostały spisane w 4 (xD) zdaniach, policjant powiedział że prokuratura zdecyduje o wszczęciu postępowania, ale prawdopodobnie tak. Kara od 6
Oddałem babce #!$%@?ą mapkę. Najlepsza na roku, wg. norm, instrukcji a było to tylko ćwiczenie - przypieprzyła się że nie ma koszulki i brakuje sprawozdania (żadna z grup tego nie miała, a nam przyjęła). Pochwale się że mieliśmy 2razy więcej pomierzonych punktów. Myślicie że powiedziała tak, żeby nasza mapka była jeszcze bardziej ubermapka i chce nam podnieść oceny?
Sprawozdanie pisałem 2 godziny. Mam ochotę napisać we wnioskach
• Pisanie sprawozdań przyczynia się do marnowania papieru
p.s lubię robić długie, dokładne projekty, które są takie jakie mają być, a nie na #!$%@?.
#pracocholizm #pracus
Wbrew pozorom kobita małą przysługę Wam wyświadcza, bo przygotowuje do tego, jak działają ośrodki geodezyjne - przypierdzielić się do pierdół i robić tak jak ONA chce.
Co do sprawozdania - no musi być, nawet najbardziej na odpieprz.
Złota rada co do punktów. Ile należy pomierzyć pikiet? Tyle, żeby było dobrze. Czyli nie zawsze jak najwięcej.