Aktywne Wpisy

vieniasn +19
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

pytanie na poważnie od czego TAK NAPRADE zależą zmiany klimatu i ocieplenie?
nie da się obecnie wyliczyć i wywnioskować skąd są przekraczane normy, bo nie da się tego zestawić w 100 procentach
to jak teraz z pogodą i zimnem żaden model i żadna prognoza sie nie sprawdziła a mamy xxi wiek i
Strefy Czystego Transportu (SCT) pełnią podwójną rolę: bezpośrednio poprawiają lokalną jakość powietrza oraz pośrednio wspierają walkę z globalnymi zmianami klimatycznymi. Choć ich głównym celem jest eliminacja smogu (pyłów PM i tlenków azotu), ich wpływ na klimat objawia się w kilku kluczowych obszarach:
Redukcja gazów cieplarnianych (GHG): Transport drogowy odpowiada za ok. 20–28% całkowitej emisji gazów cieplarnianych w rozwiniętych gospodarkach, z czego większość pochodzi z