Ręka zdrowieje, lekarz stwierdził, że mogę zacząć pracę, więc ponownie wybieram się na 2-3 miesiące do uk.
Zwykle bilety rezerwowałem wcześniej, co nie było możliwe przez mój wypadek, obecnie to koszt ponad 500PLN, nie jest to jakaś straszna suma, ale zanim kupię bilet, wolę poszukać alternatywy ( ͡°͜ʖ͡°)
Istnieją portale, gdzie ludzie z wolnymi miejscami w aucie oferują podwózkę do uk w zamian za pokrycie np. jakiejś części kosztów paliwa? A może ktoś z Was wybiera się w tym miesiącu na wyspę? Chętnie się dogadam (a w zasadzie dogadamy, bo na saksy śmigam z kumplem).
@qball: Orientuj się szybko, bo teraz bilety z każdym dniem drożeją. Ja płaciłem dwa tygodnie temu 330zł za Bydgoszcz -> Birmingham, a 2 dni wcześniej były jeszcze te same za 270zł.
EDIT
Z tego co widzę na blablacar od groma ofert jest. Pewnie łatwo coś znajdziesz.
Czołem Mirki!
Ręka zdrowieje, lekarz stwierdził, że mogę zacząć pracę, więc ponownie wybieram się na 2-3 miesiące do uk.
Zwykle bilety rezerwowałem wcześniej, co nie było możliwe przez mój wypadek, obecnie to koszt ponad 500PLN, nie jest to jakaś straszna suma, ale zanim kupię bilet, wolę poszukać alternatywy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Istnieją portale, gdzie ludzie z wolnymi miejscami w aucie oferują podwózkę do uk w zamian za pokrycie np. jakiejś części kosztów paliwa? A może ktoś z Was wybiera się w tym miesiącu na wyspę? Chętnie się dogadam (a w zasadzie dogadamy, bo na saksy śmigam z kumplem).
Pozdrowienia!
EDIT
Z tego co widzę na blablacar od groma ofert jest. Pewnie łatwo coś znajdziesz.