Wpis z mikrobloga

#!$%@?, Mirki ja już nie mogę. Czy wy zdajecie sobie sprawę jak wiele afer kompromitujących partię rządzącą już wybuchło i jaki kaliber ma TA afera? Czy ktoś może mi do #!$%@? nędzy wyjaśnić jak platforma może mieć więcej niż 5% wiernych pasożytów? W każdym #!$%@? normalnym kraju ten rząd zostałby #!$%@?, ale w naszym niegdyś MĄDRYM, potężnym, nadwiślańskim kraju, premier mówi, że "w Poniedziałek wyda oświadczenie". Boże mój, CO SIĘ DO #!$%@? NĘDZY STAŁO Z TYM WSPANIAŁYM NARODEM?!? #gorzkiezale ##!$%@? #patriotyzm #polska
  • 32
@daardevil: Jak człowiek pomyśli nad tym czemu teraz wypłynęły i kto tak naprawdę nagrywał to widać, że każdy z naszych rządów to banda marionetek. To jest najsmutniejsze, bo wiele grup interesu (zwłaszcza dwa kraje) jest w stanie z nimi robić co chcą i jak chcą.
@dziabarakus: Nie bij leżącego.. nic #!$%@?, nic się nie zmieni, nikt nie chwyci szabli.. My zwyczajnie przywykliśmy, że tym krajem nie da się normalnie(bo słowa 'dobrze' nawet nie użyję) rządzić... Dzień po tej aferze Korwin, albo #!$%@? #!$%@? Wybraniec Narodu Znikąd powinien wezwać ludzi na ulice. Mam wrażenie, że istnieje w Polsce tajne pomieszczenie z okrągłym stołem który obraduje 24 godziny na dobę pociągając za sznurki Polaków. Człowiek chciałby wychować dzieci
@anonim1133: @Tukan29: nagrano rozmowy i z nich wynika:

1. Tusk na długo przed bankructwem był ostrzegany o Amber Gold i nic z tym nie zrobił... Dlaczego nie zawiadomił o przestępstwie, nie uruchomił kontroli, służb? To jest, niestety, złamanie prawa i podstawa do Trybunału Stanu, gdyby ten działał.

2. Państwo nie istnieje i mówi to facet, który jest odpowiedzialny za to państwo bo jest ministrem MSW... Do dymisji.

3. Belka złamał