Wpis z mikrobloga

@stekelenburg2: Poprzewracało ci się w pewnym czasie w główce. Ranger Wykopu z sierpem i młotem w avatarze. Hipokryzja w najczystszej postaci. Dla mnie to to samo co swastyka.

Ziąą było ironią.
@stekelenburg2: Nic innego przez ten czas nie robiłem tylko szukałem tego punktu.

Ponieważ jest to symbol #!$%@? systemu, który skrzywdził miliony polskich rodzin, m.in. moją. Ty pewnie tego nie doświadczyłeś więc masz to w dupie.
@stekelenburg2: Większość tutejszych w avatarze ma coś z czym się identyfikuje, coś co lubi... To dlaczego jeśli uważasz, że dodanie tego w ava było "niczym" to zabrałeś zabawki ? Mogłeś stawić czoło temu co Cię spotkało.
@haxxx: pisałem, że to prowokacja.

Co mnie spotkało? Admini mi 2 razy usunęli avatar, stawiałem temu czoło pisząc gdzie się tylko da, włącznie z prywatnym mailem elfa, ale się nie doczekałem uczciwej odp., to się fochnąłem. Z adminami niestety nie wygrasz, bo jak chcą Cię olać skutecznie, to oleją.

Ze strony szanowanych przeze mnie użytkowników mnie nic wielkiego nie spotkało, więc z użytkownikami problemu nie mam.
@stekelenburg2: jeśli to prowokacja to chyba nie tak to miało się zakończyć...

Ja mam uraz do tego systemu i najzwyczajniej w świecie #!$%@?łem się jak osoba, którą mądrze gada i można z nią zamienić kilka mądrych słów wyskakuje z czymś takim.
@haxxx: prowokacja miała zbadać poziom bólu dupy oszołomów. Jak się okazuje niektórzy mogli to odebrać inaczej niż przez pryzmat swojego oszołomstwa, w sensie bardzo osobiście. Tego nie wkalkulowałem, ale niełatwo przewidzieć kogo się zawiedzie, kogo nie.

Pozostaje mi tylko pozostać w nadziei, że osobiste obrazy, których dokonałem na poważnych ludziach nie były śmiertelne i robić swoje na wykopie dalej :|