Aktywne Wpisy

Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie

Wisimiwur +224

#pytaniezdupy
Komentarz usunięty przez autora
Ziąą było ironią.
Ponieważ jest to symbol #!$%@? systemu, który skrzywdził miliony polskich rodzin, m.in. moją. Ty pewnie tego nie doświadczyłeś więc masz to w dupie.
Co mnie spotkało? Admini mi 2 razy usunęli avatar, stawiałem temu czoło pisząc gdzie się tylko da, włącznie z prywatnym mailem elfa, ale się nie doczekałem uczciwej odp., to się fochnąłem. Z adminami niestety nie wygrasz, bo jak chcą Cię olać skutecznie, to oleją.
Ze strony szanowanych przeze mnie użytkowników mnie nic wielkiego nie spotkało, więc z użytkownikami problemu nie mam.
Ja mam uraz do tego systemu i najzwyczajniej w świecie #!$%@?łem się jak osoba, którą mądrze gada i można z nią zamienić kilka mądrych słów wyskakuje z czymś takim.
Pozostaje mi tylko pozostać w nadziei, że osobiste obrazy, których dokonałem na poważnych ludziach nie były śmiertelne i robić swoje na wykopie dalej :|