Aktywne Wpisy
ApuApustaja +6
Grooveer +4
Pułk Azow gdy dostał się do rosyjskiej niewoli po obronie Mariupola raczej wątpię że mówił prosto w twarz rosyjskim żołnierzom "Sława Ukrainie", bo wiedzieli że to nie poprawi ich sytuacji. Dostali rozkaz ze sztabu z Kijowa, że mają ratować swoje życie za wszelką cenę, bo tylko tak się przydadzą Ukrainie. Za kilka miesięcy większość z nich udało się uratować w wymianie jeńców. Działali z głową a nie w ramach emocji.
#wojna #
#wojna #
- Cześć co słychać?
Ja odpowiadam:
- No wiesz studenckie życie, sobie piszę na mirko, czytam książki, kurczę dawno się nie widzieliśmy etc.
- SUper, Ty się znasz na informatyce dobrze?
-...
- Pomógłbyś mi w zgraniu zdjęć? Będę Ci ogromnie wdzięczna.
- No dobrze...
Pojechałem, a ona nawet całować się nie chciała. #!$%@?łem się, zaznaczyłem wszystkie zdjęcia, wcisnąłem crtl-alt-delete i powiedziałem: Albo seksy albo zaraz te wszystkie Twoje foty od 2005 do teraz pójdą w piach. Decyduj.
Chciała się na mnie rzucić, ale stanąłem tak, że każdy mój ruch spowodowałby usunięcie plików, a odłączenie prądu nie było możliwe z powodu mojego ustawienia.
- Słuchaj Mirek, ale my się tylko kolegujemy... Nie jesteś w moim typie.
- No to #!$%@?...
Potwierdziłem i foty poszły się #!$%@?ć. Przejechałem jeszcze magnesem po dysku.
#tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
A pasta?
Ja tu wszystko sam piszę co wklejam.
Niech się cieszy że jej hasła na płyte główną nie założyłeś jak #bonzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)