Aktywne Wpisy
WykopX +316
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +915
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Dobra. Kupiłem tę kozieradkę w tabsach, żeby sprawdzić czy nie będę capił xD
Dałem do niuchnięcia koleżance w pracy i pierwsze co powiedziała to: „Pachnie jak maggie”, więc trochę strachłem. Teraz mam pytanie do @DamianParol . Ile tego żreć? W badaniu użyto dawki 500mg. Tabsy są po 610mg, a na opakowaniu jest napisane, żeby brać 3 razy dziennie.
To jak to w końcu żreć, bo przesadzić się boję?
#silownia #mikrokoksy
Wącham i póki co ok :P Na całe szczęście ja i tak się pocę prawie nieśmierdząco :)
Też ostatnio zainteresowałem się tematem. zdawaj relacje
Dalej pachnę porannym pierkardinem :P
Będę wołał.
@
@DamianParol: Jakoś Ciebie nie zawołałem.
@
A przynajmniej ja bym tak zrobił :P
Po rowerze mimo tego, że cały mokry dojechałem też nic nie czułem. Ludzi o to też nie będę pytał przed prysznicem, bo tak trochę głupio przyjść do kogoś zapoconym i zapytać:
-Ej sory. Możesz mi powiedzieć czy nie daje
@