Wpis z mikrobloga

Słaby ten przedostatni odcinek Gry o Tron. I zupełnie niepotrzebna śmierć Snowa. Jak głupim trzeba być, żeby walczyć z przywódcą tych co zjadają ciała. Głupek i tyle. Ale przynajmniej Teraz będzie ciekawie. Dzicy zdobyli zamek i idą na południe. Ciekawe co na to "reszta świata". Liczyłem na lepszą bitwę. Najbardziej szkoda mi wilkora :(

#got #graotron #seriale
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XsomX: ciekaw jestem czy nadal te shadowbany działają:P Wtedy niektórzy żartownisie się zdziwią czemu już nikt nie ma pod ich wpisami gównoburz:P

A co do żartu to przykro mi ale słaby i mało oryginalny, co tydzień takie się pojawiają w milionach wariacji. Późniejsze komentarze jak to lubisz widzieć ból d--y u innych też słabe i oklepane, jak dla mnie to trochę żałosne wrażenie zawsze stwarzają. Taka moja opinia - ogólnie
  • Odpowiedz
@pan_Kmicic: Jak już pisałem innym, twój komentarz zmienia moje życie. Już wiem, że napisałem slaby generyczny żart psując zabawę z oglądania. I doskonale zrozumiałem fakt jak prostackie i ujmujące honorowi jest śmianie się z łatwowierności i dostawania się na czarną listę użytkowników, którzy jak napisał Atrus są takimi idiotami, że nie blokują tagu, nie czytali książki, co tydzień powtarza się historia ze spoilerami, a oni wciąż mają butthurt i płaczą
  • Odpowiedz
@XsomX: no przykro mi też, różne tragedie chodzą po ludziach...

No i powtórzę to co gzie indziej - o ile głupie jest wchodzenie w tag serialu przed obejrzeniem ostatniego odcinka (choć też nie do końca, bo ktoś ma prawo podyskutować też o wcześniejszych i normalni ludzie, opisują, że chodzi w spoilerze o najnowszy odcinek, a przynajmniej celowo nie dają bez spoilerów) to już śmianie się, że ktoś nie czytał książki
  • Odpowiedz
@pan_Kmicic: Coś mi się jednak zdaje, że ten żart został wyniesiony do gorących, ze względu na to, że to żart i nie żart jednocześnie, ale to dopiero w dalszej części serialu.

A tak BTW, scenarzyści chyba też się wkurzyli na ludzi którzy czytali sagę, a przed każdym odcinkiem opowiadali co się stanie i zrobili nam spoiler o Nocnym Królu.
  • Odpowiedz
@Adrian00: I tak najlepsza będzie scena w następnym sezonie jak Mans zabije towarzyszy Brana i poda ich na uczcie, na którą zaprosi Snowa. To będzie jatka. Prawie jak wesele.
  • Odpowiedz
@XsomX: no i jestem ciekaw, jak pokażą to w serialu jak on (w sensie olbrzym) będzie nosić Brana niczym szaszłyka na swoim.. olbrzymie?
  • Odpowiedz