Aktywne Wpisy
Sandrinia +76
Mam takiego kolegę co ma długie włosy, ładne, zadbane i zdrowe. To pytam się go co on robi z tymi włosami, a on wzruszył ramionami i powiedział "myję je".
Jak to jest, że ja, jak i chyba większość kobiet, aby mieć takie ładne włosy to muszę:
- codziennie - myć szamponem za stówę, nałożyć odżywkę, spryskać przed czesaniem i nałożyć serum przeciw łamaniu się końcówek
- raz na parę dni - nałożyć
Jak to jest, że ja, jak i chyba większość kobiet, aby mieć takie ładne włosy to muszę:
- codziennie - myć szamponem za stówę, nałożyć odżywkę, spryskać przed czesaniem i nałożyć serum przeciw łamaniu się końcówek
- raz na parę dni - nałożyć
Shimanko +614
Jak ja nienawidzę starych ludzi. Nie sprzątają po psach, głosują na PiS, rzucają z balkonów stare jedzenie, pampersy z herbat, mają nas młodych w dupie i nie patrzą perspektywicznie na kraj, tylko przed własny stary ohydny kulfon. Są naiwni, samolubni, często głupi. Moim zdaniem dotyczy to 90% ludzi na emeryturze, którzy siedzą na dupach i nic ich nie obchodzi poza nimi samymi. Ostatnio moja zgorzkniała sąsiadka powiedziała, że nie będzie sprzątać po
- Jak myślisz, czemu #!$%@? sąsiedzi nazywają cię idiotką?!
- Byłbyś #!$%@? generałem, nazywaliby mnie "generałowa"!!!
#humor #heheszki #smieszne #kawal #dowcip #zart #suchar #niewiemczybylo