Wpis z mikrobloga

Sprzedałem telefon na allegro - w stanie bdb - jedno małe otarcie, reszta jak nowa, telefon ma 3 miesiące.

Wysłałem go pocztą (priorytet - z potwierdzeniem nadania). Facet telefon odebrał i po 2 dniach dzwoni mi że na ekranie są jakieś jaśniejsze smugi (tak jakby w paru miejscach było mocniejsze podświetlanie). Co radzicie ? Gość mógł go zgnieść albo zalać i teraz chce jakieś zwroty ? Mogę to zignorować ?

PS telefon był dość solidnie zapakowany, org pudełko + koperta bezbelkowa. A jak oddawałem na poczcie to baba go rzuciła gdzieś z metra do koszyka... przy mnie :O

#telefony #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #okradajo #pocztapolska #wysylka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Carlos_Irwin_Estevez: od razu ci powiem ze nie ma opcji żeby tego typu objawy patrz zmiana barw odbędzie i powstały podczas transportu

Jeżeli tego nie było to koleś ma zwidy. Jednak czasami ciężko to dostrzec bez przypatrzenia się może tego nie widziałeś.
  • Odpowiedz
@Carlos_Irwin_Estevez: chyba trzeba robić protokół przy dostawcy, później to już bez sensu by było bo każdy by mógł powiedzieć że r-------e przyjechało.

Oczywiście mogą być jakieś odstapienia od tego, ale raczej jak kupujesz w sklepie z dostawa przez wlasnych dostawcow i sie okaze ze lodowka ma w srodku polki pekniete czy cos.
  • Odpowiedz