Wpis z mikrobloga

Kurde. Pograłbym sobie w jakąś zajebistą grę. Taką z dobra fabułą, rozbudowaną... Jakąś RPG najlepiej. Myślałem o Fallout New Vegas. Jest tam wszystko co mi pasuje. Nawet podchodziłem do niej ze dwa razy ale po chwili stwierdzałem, że jednak mi się nie chce poświęcać na to tyle czasu, wykonywać tych wszystkich fajnych zadań. Ehh mam jakieś rozstrojenie, nie wiem czego chcę:(

#oswiadczeniezdupy #gry
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kartman: Przerobione już mam:) Ja chyba już grałem we wszystkie tego typu gry i to jest w tym najgorsze. Jedynie właśnie Fallout NV mi pozostał:) Ahh chciałoby się wrócić i po raz pierwszy zagrać w BG 2, Gothica itd:P
  • Odpowiedz
Ahh chciałoby się wrócić i po raz pierwszy zagrać w BG 2

@chris_june: Nigdy nie grałem w BG 2. Nie jest to za stare, żeby mi się podobać? Słyszałem, że to świetna gra, ale zawsze wydawało mi się, że ludzie mówią tak, bo czują nostalgię. Grywalne to jeszcze?
  • Odpowiedz
@yokometal: Jak najbardziej:) Ostatnio grałem i co prawda nie ukończyłem całości, bo zabrakło mi motywacji by po raz kolejny wykonywać te same zadania ale grało się miodnie. Trzeba wziąć pod uwagę, że gra ma już swoje lata i mechanika rozgrywki różni się znacząco od tej stosowanej w dzisiejszych produkcjach... Jednak chyba nigdzie nie było tak świetnie napisanych postaci, questów, świata. Nie wiem, jak dla mnie gra kultowa:) Teraz w dodatku
  • Odpowiedz