Aktywne Wpisy
farbowanylisek +775
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
oficjalniemartwa +273
Następne szarlatany, które nie powinny się rozmnażać
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Na głównej srają się o nasze #mirkowybory do #mirkosejm
Niektórzy już chyba nie wiedzą, że w życiu nie liczy się tylko Korwin, Muzułmanie, Żydzi, Lewaki i TVN XD
Ludzie, którzy biorą udział w I Wolnych Wyborach na #mirko chcą odpocząć od tych ciągłych #gownoburza prowadzonych na głównej, od tej prawdziwej #polityka , od #polska , chcą zrobić coś pozytywnego i kreatywnego, ale krytykuje się ich chyba tylko dlatego, że nie ma się nic innego do roboty.
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
Gratzy zwłaszcza dla @donmuchito1992 @stekelenburg2 za pomoc w organizacji @mazaq1 za jego genialny skrypt @TadeuszSynZygmunta mimo zdrady pomagał, @asiekierka za jego przybliżone wyniki któe prawdopodobnie się spełnią i wielu innych osób.
Traktują to jeszcze jak zabawę która skończy się
@Bartoni: Prawda.
Ale fakt dawno tyle się nie uśmiałem na mirko co przez te dwa dni. Prawilnie można by rzec
Mnie tez nudzi ta wtornosc na glownej, jednak nie mam zamiaru jej zastepywac zabawami gimnazjalistow.