@loooz: Nie w sensie 24 godziny na dobę, ale jak np. będziesz szedł z kimś obok kto będzie miał problemy z chodzeniem, sam zaczniesz chodzić nienaturalnie, zdarzyło mi się takie coś z parę razy.
@brrrum: Nie sądzę tylko o tym wiem z własnego doświadczenia. Jak byłem mały to jąkałem się, co ciekawe, tylko w towarzystwie tej osoby. Co prawda w mniejszym zakresie niż mój kolega ale jednak. Poza tym wiele osób potwierdziło mi takie doświadczenia z ich życia.. Nie wiem jak tam z kuśtykaniem ale z jąkaniem jest to prawda.
@zdzisiu196: kiedyś byłem na pewnej imprezie i jako kierowca nie piłem, a przebywając z osobami, które już były lekko wstawione i rozmawiając z nimi sam potem miałem wrażenie, że jestem pijany :D
@loooz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Neurony_lustrzane NIE TWIERDZE, ZE TO CO KORWIN POWIEDZIAL TO PRAWDA. Nasladowanie pewnych zachowan ludzi z ktorymi obcujemy jest faktem (zwroc uwage, ze jak z kims rozmawiasz (np. na imprezie) to zdarza Ci sie podobnie ukladac nogi tak jak on (albo w druga strone). Ludzki mozg jest zaskakujacy :)
Zwycięstwo. 10% w przyszłych wyborach. Kuce klaszczą uszami.
#jkm #knp
@Velati: o_O serio sądzisz że zaczniesz się jakac jak będziesz miał jumpla który się jaką?
@zdzisiu196: kiedyś byłem na pewnej imprezie i jako kierowca nie piłem, a przebywając z osobami, które już były lekko wstawione i rozmawiając z nimi sam potem miałem wrażenie, że jestem pijany :D
@Sicamber: jedyne co mi przychodzi do głowy jako wytłumaczenie to neurony lustrzane w połączeniu z bardzo dobra imprezą ;)
Komentarz usunięty przez autora