#wislakrakow Omic i Bozic podobno już są dogadani z Wisłą.
Mnie te transfery wcale nie ruszają. Wielu kozaków na papierze już mieliśmy, a potem było bardzo różnie. Sapała też miał być mega kozakiem na 1 ligę, okazał się totalnym niewypałem, który do dzisiaj nie znalazł sobie klubu. Takich przypadków było wiele, pewnie więcej niż tych udanych. O, Fazlagiciu nawet nie muszę szerszej pisać. Cv nie gra, boisko ich zweryfikuje.
@wojciech-wwww: Przecież to są spokojnie transfery na górną połówkę ESA. Wiadomo różnie może być. Ale CV bardzo porządne. Młody chłopak grający regularnie w pucharowiczu z Austrii i gość kręcący od kilku sezonów dobre liczby w słoweńskiej lidze. Przy tym z Kurakao takiego hypu nie mam, ale tutaj top. Warto było czekać z transferami. To ten sezon, żeby awansować w końcu ( ͡°͜ʖ͡°)
@wojciech-wwww najważniejsze, że da to dłuższą ławkę. A co wylosuje maszyna to się okaże. Mogą wejść od kopa jak Erthaler, mogą mieć trudny start jak Duarte ale z czasem pomóc. A mogą być też jak Kiss ( ͡º͜ʖ͡º) Byle nie bawić się w "zastaw się a postaw się". Bo kolejnych długów Wiśle nie trzeba
@CynicznyDlugouch: zgadzam się w pełni, będzie miał kto siąść na ławce, a może nawet faktycznie będą to bardzo dobre transfery. Całe szczęście Królewski nauczył się że lepsza jest wąska porządną kadra, niż szeroka ale średnia.
@Mysciak nie wykluczam że tak jest, ale za długo Wiśle kibicuję żeby nie czuć jakiegoś haczyka.
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Mnie te transfery wcale nie ruszają. Wielu kozaków na papierze już mieliśmy, a potem było bardzo różnie.
Sapała też miał być mega kozakiem na 1 ligę, okazał się totalnym niewypałem, który do dzisiaj nie znalazł sobie klubu. Takich przypadków było wiele, pewnie więcej niż tych udanych. O, Fazlagiciu nawet nie muszę szerszej pisać.
Cv nie gra, boisko ich zweryfikuje.
Przecież to są spokojnie transfery na górną połówkę ESA. Wiadomo różnie może być. Ale CV bardzo porządne.
Młody chłopak grający regularnie w pucharowiczu z Austrii i gość kręcący od kilku sezonów dobre liczby w słoweńskiej lidze.
Przy tym z Kurakao takiego hypu nie mam, ale tutaj top. Warto było czekać z transferami. To ten sezon, żeby awansować w końcu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byle nie bawić się w "zastaw się a postaw się". Bo kolejnych długów Wiśle nie trzeba
@Mysciak nie wykluczam że tak jest, ale za długo Wiśle kibicuję żeby nie czuć jakiegoś haczyka.