Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +69
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
t_i_t_o +228
Na wadze w sumie -3,2 kg :D
Zjedzone:
*jajecznica
*banan
*sałatka owocowa
*ryż z warzywami i mięsem
*jogurt
Niestety z jedzeniem dzisiaj było ciężko, bo w pracy w ciągu 9h zdążyłam zjeść po 9.00 banana i o 12.00 sałatkę owocową. I do 19.00 nic :( ale za to zjadłam porządny obiad :)
Dzisiaj pogoda znowu nie rozpieszcza, więc ćwiczyłam jak zwykle 30 km na rowerku stacjonarnym w godzinę dwadzieścia minut, bo padnięta po robocie i trochę wolniej machałam nogami :p
Ciągle się ktoś pyta ile ważę, ile wzrostu, więc się przyznam. W sumie co mi szkodzi, najwyżej się nasłucham od super wysportowanych wygrywów mirkowych, jaka to nie jestem :P
Mam 166cm, odchudzanie zaczęłam od wagi 89 kg, dzisiaj na wadze 85,8 kg. Chcę zrzucić w sumie 20 kg, na początek :) potem aż powiem sobie dość, ale nie chcę na pewno ważyć 55 kg :p myślę, że przy 65 kg się zatrzymam, ale to jeszcze wyjdzie w praniu :P
Noo wyrzuciłam to z siebie, tylko mnie oszczędzajcie. A najlepiej Ci, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia, niech siedzą cicho.
#odchudzanie #dieta
widac to nawet w cyklu menstruacyjnym. Jak rozowypasek mowi ze czuje sie opuchniety i "zblobialy" to wie co mowi - ja mam wahania rzedu 1-2 kg w ciagu tygodnia ze wzgledu na "nabieranie" wody.
Ja bym do tej diety dorzucila troche wiecej miecha, ale moze to przez to, ze
Co do wody w cyklu menstruacyjnym mam to samo :( zamiast palców mam parówki, które nie chcą się zginać i dwa dni temu dokładnie tak się czułam :P
I co do mięsa: nie jestem wegetarianką, ale po prostu mogę obejść się bez mięsa :)
@krolka89: to ja radzę w ramach motywacji apkę do monitorowania wagi i liczenia kalorii oraz ćwiczeń, co byś miała kontrolę :) Chyba, że masz jakąś indywidualną dietę rozpisaną. I polecam się zmusić do jedzenia 5x co 3h, mi po dwóch tygodniach organizm się przyzwyczaił i burczy punktualnie ;p mi też tak szybko na początku leciało a poźniej już stabilnie ~1kg na tydzień,
Po drugie nie waż się codziennie tylko maksymalnie co tydzień.
Zdejmowałaś wymiary z siebie przed dietą? Bo to też jest ważne.
Przede wszystkim odchudzaj się z głową, bo to jest maraton a nie sprint.
@ElCidX: jaka głodówka? już dawno nie chodziłam taka najedzona :) nie liczę kalorii, bo nie znoszę tego robić i do tego boję się, że wpadnę w jakąś obsesję liczenia, co jest u mnie bardzo prawdopodobne. Nie wytrzymam nie ważąc
Samo liczenie kalorii sensu nie ma, bo z paczki chipsow mozna wyciagnac ich 800.
a jeszcze czeka mnie odzywka przed silownia I obiad potem ;_;