Wpis z mikrobloga

#gimbynieznajo

Pamiętacie te czasy kiedy wszystko wypalało się na CD? xD

Kumpel jakieś 10 lat temu miał kolekcję filmów na CD - stało u niego biurko w pokoju i calutkie było zawalone płytami tdk, esperanzy itd. w białych kopertach, na każdym CD film lub giera - bankowo nawet wszystkich nie obejrzał, bo to czasowo nie wykonalne było. Na same czyste płyty i wypalanie stracił full czasu i trochę kaski, a już kilka lat później można było mieć każdy film w kilka minut i to w lepszej jakości, bo internet szerokopasmowy zrobił się powszechni i tani a te płyty mógł sobie w dupę wsadzić xD
Pobierz POWOLNIAK - #gimbynieznajo

Pamiętacie te czasy kiedy wszystko wypalało się na CD? xD...
źródło: comment_scdlkRX0LoIvKJSKhOXBDXQNH8lZQQXJ.jpg
  • 8
Kumpel jakieś 10 lat temu miał kolekcję filmów na CD - stało u niego biurko w pokoju i calutkie było zawalone płytami tdk, esperanzy itd. w białych kopertach, na każdym CD film lub giera - bankowo nawet wszystkich nie obejrzał, bo to czasowo nie wykonalne było

@POWOLNIAK: chyba każdy miał takiego kolegę, który musiał mieć każdy film i każdą grę w 1 dzień po premierze, chociaż potem i tak oglądał/grał w
yste płyty i wypalanie stracił full czasu i trochę kaski, a już kilka lat później można było mieć każdy film w kilka minut i to w lepszej jakości, bo internet szerokopasmowy zrobił się powszechni i tani a te płyty mógł sobie w dupę wsadzić xD

@POWOLNIAK: Niby tak, ale na tych archiwalnych płytach mam dużo filmów i muzyki (zwłaszcza), które teraz trudno byłoby znaleźć.
@POWOLNIAK: Ja jebe, kiedyś na starym necie (tak od 2002 do 2005 na oko) jak ściągałem pliki mp3 z jakiegoś emula, kazy itd. to co miesiąc czy dwa z tych piosenek układałem takie składanki i robiłem z nich audio cd XD mam jeszcze pełno takich klasyków, starych wyblakniętych płyt firmy datex xD