Aktywne Wpisy
larine +285
Współczuję wszystkim mireczkom, którzy dzisiaj otrzymają coś takiego
#rakcontent #logikarozowychpaskow #zwiazki #walentynki
#rakcontent #logikarozowychpaskow #zwiazki #walentynki
antywojo +31
W tym roku studenci poczują koszt życia w miastach wojewódzkich (nie tylko oni), jeszcze kilka takich lat wzrostu cen kupna/wynajmu nieruchomości, a i miasta się wyrzygają populacją. Będzie powrót do miast powiatowych z podkulonym ogonem.
W tej chwili siedzę w powiatowym, za 38m2 płacę 1100zł (właściciel już coś burczy, chce 1500zł, ale mówię mu, że ucieknę i pokornieje), jak patrzę na ceny wynajmu w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu... to ktoś tam z
W tej chwili siedzę w powiatowym, za 38m2 płacę 1100zł (właściciel już coś burczy, chce 1500zł, ale mówię mu, że ucieknę i pokornieje), jak patrzę na ceny wynajmu w Warszawie, Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu... to ktoś tam z
#sciencefiction #scifi #filmy #film
Film z pociągiem oglądałem ;) Znaczy się ten Kod, daj coś innego.
#sciencefiction #scifi #filmy
Widziałem no :V Coś mniej oczywistego poproszę.
Nie wiedziałem, ale coś innego bym w sumie wolał. Masz jeszcze jakieś propozycje?
Dziś tego już nie ogarnę.
@Quazu:
Wyżej ktoś polecał - widziałem.
@Pete1:
Dzisiaj widziałem ;P
Całkiem niezły, chociaż szału nie ma. Z podobnych filmów wolę Sunshine. Daj coś jeszcze.
@badylord:
Widziałem, dobry film w sumie.
Ja koło 120 widziałem.
@Quazu:
Widziałem :)
To by w tagach był #serial ;) Filmu szukam.
Rozśmieszyłeś mnie, ale nie :D
@MasterSoundBlaster: to poleć jakieś dobre sci-fi, ale bardziej właśnie w stylu Europa Report czy Moon, niż Terminator. :P
Mroczne miasto, Trzynaste piętro, Another World, Stalker, Equilibrium, Mr. Nobody, Looper, Niepamięć.
Ciężkie, ale jak to u Tarkowskiego nie ma letko.
Dredd, nowy Robocop. Pierwszy film Star Trek: The Motion Picture po remasteringu zaskakuje pięknymi ujęciami. Te kosmiczne ujęcia na początku przypominają trochę te klimaty z Odysei (ale tylko przez chwilę ;) ). Riddick - zawsze warto obejrzeć jeszcze raz :P