Wpis z mikrobloga

Też się boicie ładnych kobiet? Bo ja tak. Jak idę do Aldi albo Pennymarkta na zakupy i idę do kas to wolę stanąć w dłuższej ale żeby kasjerką była stara baba albo facet niż do krótszej ale żeby siedziała jakaś fajna dupa. Pod domem ma też taki kiosk i jak mi się nie chce latać po redbulla do marketu to poszedłbym tam ale w tym kiosku obsługuje #rozowypasek 8+/10 więc wolę iść cztery klocki do marketu niż sto metrów do kiosku.

#bojesiekobiet #gynofobia
  • 23
@raban321: do grubej i brzydkiej zawsze jest mniejsza konkurencja

@gwiazdunia: nie wiem. Jak mam rozmawiać z ładną dziewczyną to przyspiesza mi tętno, zaczynam się pocić, zaczyna mi się robić niedobrze, nie patrze jej nigdy w oczy i ogólnie chcę jak najszybciej zakończyć interakcje. Żebym wiedział skąd ten lęk to bym go wyelminował a tak to muszę z tym żyć
@Wandsbeker: Nie Ty jeden tak masz, a wynika to z tego że nie umiesz zdystansować się do lasek które Ci się podobają, nie traktujesz je jako "opcje" tylko jak przegryw czyli jak te "jedyną" bez której się zesrać nie możesz. Kwestia pracy nad sobą, a najlepsza metoda to ciśnij klientce np. powiedz jej że mieszka we wiosce zabitej dechami, że jej kolor oczu wcale nie pasuje do jej włosów, że rzeczywiście