Aktywne Wpisy

Salido +2246
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +563
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

@Szalom: a te amerykańskie i europejskie sankcje na Iran to z jakiego powodu? Sugerujesz, że czołowe wywiady różnych państw mylą się wszystkie na raz? Może trochę mniej emocji? Bo jak będą mieć b---ę to wszyscy będą mieć p--------e, i takie kwiatki jak ty wtedy będą płakać, GDZIE BYŁ WYWIAD, CO TAM SIĘ DZIEJE!!???? Chyba nie rozumiesz, że inaczej
Utkaj tam zydku, lizac buty tylko potrafisz
O których ty krajach mówisz? A czy Izrael w ogóle graniczy z Iranem? Teraz ja trochę zajadę whataboutismem ale myślę że to konieczne: czy wiesz że ben gwir ma doktrynę zniszczyć Palestynę? Nie jest osamotniony w tym a patrząc na Gazę
Ze względu na znaczną mniejszość ruskich zamieszkujących Izrael, jak na polskie, czy nawet europejskie standardy, ten kraj zachowywał się w obliczu inwazji na Ukrainę całkiem prorusko. Oczywiście, w świecie wykopu wszystko musi być czarne, albo białe, ale rzeczywistość jest taka, że każdy kraj ma z dowolnym innym wiele interesów zbieżnych i jeszcze więcej sprzecznych.
A propalestyńskość (chyba nie ma takiego słowa) jest ZNAKIEM ROZPOZNAWCZYM EUROPEJSKIEJ LEWICY, więc zjawisko
Czyli nie odpowiesz xD Nie dostanę odpowiedzi jak Izrael chce zniszczyć ten islamski zamordyzm, jak chce wyciągnąć Irańczyków spod jarzma teokratow. Nie dostanę odpowiedzi co skrajna izraelska prawica ma wspólnego z konserwatystami z Europy i jak to jest że jak jesteś przeciwko tej skrajnej prawicy to sam w twojej głowie ktoś taki to
źródło: IMG_1276
PobierzJak dla mnie to jest bardzo mocno powiązane, ale widzę silne wyparcie u Ciebie xD
Izrael nie broni żadnej twojej, mojej, naszej cywilizacji, musisz być naiwniakiem żeby tak myśleć - i to jest bardzo śmieszne. Izrael dba tylko o swoje interesy i legitymizację swoich działań. Możesz być za Izraelem, przeciwko Iranowi - spoko. Ale tłumaczenie sobie to jakaś obrona cywilizacji jest zabawne naprawdę. To nie jest pół powodu działań Izraela. Izrael ma w
jak tam ostateczne rozwiązanie kwestii gazy i lebensraum dla izraela?
ale od kilku lat kiedy jednym z ważniejszych polityków w polskiej polityce jest braun, jak czytam komentarze w necie ludzi, że żyd i izrael to wszystko co najgorsze, pojawiają się normalnie książki
Tak bo nie p--------z wcale że Iran to zamordyzm wiec nie można krytykować Izraela. A jak to robisz to na pewno jesteś prawakiem i robisz to z pobudek płytkiego antysemityzmu. Iran to zamordyzm więc każde działanie Izraela jest uzasadnione - o tym jest dokładnie twój post. Nie krytykuj rzezi Palestyny. Mówię, przynajmniej rząd Izraela
A prawica broni terrorystów z palestyny