Aktywne Wpisy

souvlaki +8
czy ktoś wie co to za ptak? pióro znalazłam rano u mnie na podwórku, województwo opolskie #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
HaramiCross +48
Mirki z tagu #motoryzacja i #sct dam wam jednego tipa. W Warszawie i okolicach montowane są na przejazdach kolejowych systemy monitorujące. Zgodnie z prawem aby wjechać na przejazd musicie czekać aż rogatka osiągnie kąt 90 stopni i zgaśnie sygnalizacja. Przejazd jest ustawiony tak żeby po otwarciu rogatki sygnalizacja świeciła jeszcze kilka sekund. Jeżeli wjedziecie nawet pół sekundy za wcześnie na pusty przejazd z idealną widocznością dostaniecie 2000 zł

No i przywieziony.
W poniedziałek rejestracja w czwartek pierwsze torowanie ᕦ(òóˇ)ᕤ
źródło: IMG_6093
PobierzOkradasz podatników. Trzeba cię zgłosić do KAS.
Generalnie w skrócie - muszę zapłacić podatek od sprzedaży starego całego moto ale nowe tylko będę amortyzował przez 2.5 roku. Koszty będzie generować co miesiąc a nie "na raz". Ale za stare wykartkować muszę w całości, mimo, że to prawie 1:1 te same kwoty.
Kupiłem w Niemczech na fakturę - zostawiłem kaucję na VAT
Kup sobie klej do gwintów, ten najmocniejszy. Wajchę zmiany biegów profilaktycznie od razu bym nim potraktował, bo tu nie dość, że wibracje singla to jednak tę wajchę się traktuje bardziej brutalnie niż w normalnym moto.