Wpis z mikrobloga

Takie wpisy to musi być satyra, nie wierzę że dorosły człowiek wysrywa nieironicznie takie kocopoły o "ludologii" w kontekście tych złodziejskich ragebaiaterów xD No chyba że to ktoś na tagu kręci bekę
#kiszak
MemeFairy - Takie wpisy to musi być satyra, nie wierzę że dorosły człowiek wysrywa ni...

źródło: 1

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MemeFairy: Niestety, ale to nie jest absolutnie żadna satyra to widać chociażby po tym jak wejdziesz w dyskusję z ludźmi piszącymi takie komentarze. Między innymi właśnie dla tego coraz więcej ludzi ma #bekazludologow i nazywa ich sektą. Ci ludzie naprawdę są przekonani o swojej wyższości i zajebistości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio wrzucałem tu komentarz dorosłego ziomka który pracuje w korpo co się zesrał
  • Odpowiedz
@MemeFairy: Jak c--j musi być to Satyra. Nie chce mi się wierzyć że ktoś z takim uczuciem opisuje ludologie i zarazem podaje przykłady ludzi którzy tymi ludologami nie są XD. Ba, na jednym z wywiadów Arkadikus zapytany o bycie ludologiem powiedział że nim nie jest ale ludzie go nazywają więc jemu to pasuje. Oczywiście wszędzie gdzie się da wciskają słowo,, ludos" a później tylko się dziwić że ich widownia w
  • Odpowiedz
  • 0
najgorzej że ten typ komentujący wydaje się ogarnięty i ma całkiem fajny kontent edukacyjny w stylu matemaksa, a zostawia z niego komentarze pod filmami tego patusa xd

@MemeFairy: Nie ważne kim jest, ważne to co zostało przez niego napisane.
  • Odpowiedz
  • 1
jest wysoka szansa że tak wyglądają ich komentujący

@konondrom2137: Wiem, że nie powinno się śmiać z czyjegoś wyglądu bo generalnie to słabe jest, ale przypominam. Tak wyglądają prawdopodobnie w internecie osoby które przykładowo innym piszą, że są debilami i dyskusja umiera.
  • Odpowiedz