Wpis z mikrobloga

Drogie prawaki: tak z czystej ciekawości. Dlaczego tak bardzo nie lubicie lewaków?

Przeszkadza wam parada równości? Aborcja? Związki partnerskie? Edukacja seksualna? Wyższe podatki dla ludzi którzy mogą podcierac sobie dvpe banknotami?

Czy jest to po prostu wynik filmików z serii "Korwin masakruje lewaka"?

#wybory #polityka #bekazpisu
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chyba Ci sie kolego azymuty pomieszały xD

@Leniek: no tak. Wolność dla wszystkich, a nie tylko lubianych przez nas, to takie ogromne szaleństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 ty się wykopków o to pytasz, jak tu zostały same typy z gwoździem w mózgu jarające się famemma i pracujące w kołchozach + incele programiści, co ostatnio z piwnicy wychodzili w tamtym roku
Ci ludzie nigdy nie zrozumieją że można żyć inaczej, bo po prostu ich zdolności poznawcze są na minimalnym poziomie.
  • Odpowiedz
@krolkasia: Biorę pod uwagę dzieciaki będące w trudnej sytuacji i kiepskim stanie psychicznym szprycowane blokerami po jednej konsultacji z zaangażowanymi ideologicznie "konsultantami".
Swoją drogą zacny fikoł w celu odwrócenia uwagi od tematu dyskusji.
  • Odpowiedz
@wujazchin: musisz to oglądać? XD
Każdy ogląda co chce, nawet gejowskie p---o jeżeli ma taką ochotę jak ty. Ale nie ma przymusu. Daj ludziom robić i oglądać co chcą.
Ja nie wiem jak to jest że tylko skrajni prawicowcy wiecznie oglądają i grają w gry o gejach. Ja jeszcze w taką grę nie grałem. A film z jakąś postacią zadko mi się trafia. Wam to się chyba podoba że ciągle
  • Odpowiedz