Wpis z mikrobloga

@FikuMiku6: dlatego, ze zniszczyliscie lewice w oczach normalnych wyborcow, i teraz maja do wyboru wzglednie prospoleczny pis i libkowa platforme (oraz przebierancow, typu kotlownia)
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 Jestem kucem, więc chyba tym sławetnym prawkiem ( )
Ja nie lubię lewicy jedynie za to, że cały czas myślą że wiedzą lepiej, jak wydać moje, ciężko zarobione pieniądze ¯\(ツ)/¯

- Popatrz, lewak rozdaje pieniądze!
- Krzysiek, on ma twój portfel.
  • Odpowiedz
@FikuMiku6 mi przeszkadza że mam to akceptować, zwykła tolerancja nie wystarczy i na siłę te swoje poglądy wciskają, zamiast siedzieć na chacie robić co chcą to robią jakieś manifestacje
  • Odpowiedz
@FikuMiku6: Większość lewicowych rozwiązań podatkowych kończy się na tym, że wysokie podatki nie są dla tych którzy mogę się podetrzeć banknotami, tylko dla tych którzy próbują się czegoś w życiu dorobić ciężką, uczciwą pracą.

Przykład z Hiszpanii 500k euro pensja/zysk i to wszystko przy założeniu, że firma uczciwie płaci podatki, nie ma lewych faktur na rzeczy użytkowane prywatnie, nie korzysta z pieniędzy firmowych prywatnie. A nawet uczciwie np. na etacie
Luciferrrro - @FikuMiku6: Większość lewicowych rozwiązań podatkowych kończy się na ty...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
- Popatrz, lewak rozdaje pieniądze!

- Krzysiek, on ma twój portfel.

@Kulek1981: Czyli lewica pokroju pis ( ͡° ͜ʖ ͡°) mam nadzieję że głosowałeś za tym jak na kuca przystało
  • Odpowiedz