Wpis z mikrobloga

#polityka

Kurz już opadł, a ja dalej jestem zaskoczony, że mój kandydat, pan doktor kibol sutener wyłudzacz wygrał wybory. Zastanawiam się od rana jak do tego doszło i co lewica i centrum mogłyby zrobić, żeby uniknąć takiego faila ponownie.
Mianowicie:
1. Utworzenie własnej szurwizji pokroju TV Republika, nazwanej TV Demokracja, czy coś takiego, gdzie będzie jechane po bandzie non-stop.
2. Wypromowanie lewicowych odpowiedników internetowych Dzikich Trenerów, Aleksandrów Jabłonowskich, Poruczników Powałek i innych oszołomów, którzy będą tłumaczyć świat prostymi półprawdami.
3. Zainwestowanie w armię botów, które będą spamować komentarzami na TikTokach i innych Jutubach. Maciej Maciak jest najlepszym przykładem bycia wspieranym przez całe tsunami botów, pomimo wyniku 0,4%, w internetowych ankietach miał pierwsze miejsca, a filmy z jego udziałem były zasypywane komentarzami, które wzajemnie się plusowały. Ciekawe, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Namaszczenie szura przodowego, odpowiednika Grzegorza Brauna, który będzie o---------ł dymy i przesuwał okno Overtona w lewo.
5. Zwiększenie ilości obietnic. Każdy ma w------e w konkrety, liczą się obietnice. Prąd 30% tańszy? Proszę bardzo, co jeszcze obiecać wariacie?
6. Zwiększenie natężenia propagandy w TVP, codzienne orędzie do "braci r0sjan" z czerwoną mordą Kaczyńskiego i dorysowanymi rogami.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@betonoweczolo wystarczyło zacząć pracować nad dobrem kraju. To by przekonało takich jak ja którzy nie mieli na kogo głosować.

Jednak od 20 lat żaden rząd i partie nie robią nic poza walką z opozycją.
  • Odpowiedz