Aktywne Wpisy
Pesa_elf +222
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Po godzinnym oczekiwaniu w kolejce na odbiór paczki w końcu ją dostałem. Pierwsze co sprawdzam to od kogo paczka, o dziwo - Michał Białek z Poznania !
Zadowolony wracam do domu, otwieram paczkę i.. okazało się że paczka jest od @fallo Drugą niespodzianką była zawartość paczki:
samochodzik HotWheels, cukierki milki i Luksusowa Wiśniowa 200ml ^_^
Dzięki jeszcze raz, wesołych świąt ! (づ。◕‿‿◕。)づ
@ganek: A co to za takie słodycze? :O :O :O
http://i.imgur.com/wNNfZ.jpg
Komentarz usunięty przez autora