Aktywne Wpisy

Sriracha +376
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +17
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

Przydadzą sie dobre wieści, bo ja przeżywam jakieś chwilowe załamanie :c
A ja jestem w Trondheim. Zastanawiam sie nad sposobem, skąd wziąć pieniądze na wynajęcie pokoju w mieście. Razem z kaucją można wynająć za 7-8k nok (3,5-4k PLN), 3.500-4.000 nok miesięcznie. Tragedii nie ma. Ale pieniędzy też nie... Czyli chyba jest tragedia :)
Pracy w mieście troche jest, z tego co patrzyłem, ale bez wynajętego pokoju nie ma szans.
Jeśli nie da rady, to za miasto po farmach bede roboty szukał.
Samo miasto bardzo ładne, tylko chłodno, teraz jest 8℃
Na kolację jak zwykle tuńczyk, potem poszukaj noclegu, może ktoś z Couchsurfingu sie jednak odezwie.
#kaktuswnorwegii
źródło: comment_tK5MFgkPr2n0lYqCUTXRazUintcEJXFM.jpg
PobierzSzkoda że nic nie mozesz znaleźć, trochę sporo czasu już szukasz