Aktywne Wpisy

WielkiNos +187
Zostaje 300 zł z wypłaty, ale sztuczne rzęsy i sztuczne paznokcie muszą być. Jakim cudem kobiety uczyniły takie zbędne pierdoły pierwszą potrzebą zaraz obok prądu i jedzenia.
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
źródło: temp_file86341107327085055
Pobierz
Sultan_Kosmitow +285
Zanim zaczął go gonić musieli iść do Ropuchy po zestaw budowlańca, a młody powinien mieć 40 lat doświadczenia w zawodzie xD #budowlaniec15k
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przydadzą sie dobre wieści, bo ja przeżywam jakieś chwilowe załamanie :c
A ja jestem w Trondheim. Zastanawiam sie nad sposobem, skąd wziąć pieniądze na wynajęcie pokoju w mieście. Razem z kaucją można wynająć za 7-8k nok (3,5-4k PLN), 3.500-4.000 nok miesięcznie. Tragedii nie ma. Ale pieniędzy też nie... Czyli chyba jest tragedia :)
Pracy w mieście troche jest, z tego co patrzyłem, ale bez wynajętego pokoju nie ma szans.
Jeśli nie da rady, to za miasto po farmach bede roboty szukał.
Samo miasto bardzo ładne, tylko chłodno, teraz jest 8℃
Na kolację jak zwykle tuńczyk, potem poszukaj noclegu, może ktoś z Couchsurfingu sie jednak odezwie.
#kaktuswnorwegii
źródło: comment_tK5MFgkPr2n0lYqCUTXRazUintcEJXFM.jpg
Pobierz#pozdrodlakumatych
Ale tak myślę, jeśli pozwolą Ci w robocie gdzieś schować na czas pracy plecak z całym dobytkiem, to można tak chyba przetrwać? Kwestia codziennej wędrówki z ustronnego miejsca
"Zimno, wilgotno, znów wpieprzam tunczyka, źle to zaplanowalem, jedyny plus, że widoki fajne..
Kolejny dzień pytania sie o pracę, rozwieszania ulotek i nic z