Wpis z mikrobloga

Myślicie, że jutro w Dzień Dziecka bohater tagu odpali rakietę? Trochę to taka śmieszna pasja, która trwa przez jeden miesiąc, by w kolejnym zgasnąć. No trzymajta się!

#yanek
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kamilek2323: A to pardon. Porzuciłem oglądanie go po wspólnym rejsie po szwedzkiej ziemii z panem policjantem. Chociaż jako osobistość mnie mega ciekawi, bo nadal nie mogę uwierzyć - jak można tak nie wykorzystać swojego prime'u i kontaktów z Odyncami. Pozostało czekać na skrót boży. Strzelam, że uderzy w jakąś reklamę akumulatora, bądź rozbiórkę kuchenki. Odcinka z pralką nie oglądałem, ale widziałem, że coś nim nabił, może pójdzie w stronę druciarstwa.
  • Odpowiedz
jako osobistość mnie mega ciekawi, bo nadal nie mogę uwierzyć - jak można tak nie wykorzystać swojego prime'u

@Stachanowiec_yt: po prostu boli go konstruktywna krytyka. Nie hejt tylko właśnie szczera i potrzebna, konstruktywna krytyka. Wiesz przykładowo jak budował busa to z----ł w c--j rzeczy. Ludzie mu o tym pisali to ich banował, usuwał komentarze, a nawet wyłączał je pod filmami, a potem twierdził, że sam na coś wpadł albo wujek
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: Tłumaczenia w stylu ''bo tak robił" znajomy kuzyna dziadka, mnie chyba najbardziej bawiły. Całej budowy nie śledziłem dokładnie, ale pomysł na elektrownię w pufie lub ten labirynt hydrauliczny mnie rozwalił (ostatecznie nie wiem, czy ma baniak na szarą wodę, czy spuszcza tam, gdzie stanie?). Szczerze, poczekałby ten rok bez dram, oddałby druciatto w ręce Odyńców (pewnie już podczas Croatia Gate chodziły słuchy o rozszerzeniu działalności) i zarówno on by
  • Odpowiedz
Ja nagrywając swoje gnioty, nie mam spiny, a wręcz brak oglądalności obracam w żart. Janek za to upiera się, że przy wyświetleniach na poziomie 2,5tys jego kanał rośnie w siłę, a on rozwija się.

@Stachanowiec_yt: zerknąłem na Twój kanał i idąc tokiem rozumowania naszego szpeca od jutuba to powinieneś najpopularniejszy film wrzucić po raz kolejny z dodatkową sceną na końcu gdzie tłumaczysz, że wrzucasz jeszcze raz zobaczyć czy też tak
  • Odpowiedz