Wpis z mikrobloga

@schriker: Mam go już dłuższy czas i znam jego wady ;) A więc słaby a-f przy dobrym świetle nie ma jakiegoś problemu ale jak jest szarówka albo światło mocniej przyświeci w obiektyw to wariuje i jeździ po całej skali.....

Przy słabszej baterii a-f kompletnie się wywala i pozostaje tylko ręczne ostrzenie. Trochę plastik ale w końcu nie jest jakiś drogi więc nie wymagam ;) Ogólnie szkiełko dobre do amatorskiego focenia
CODER_BEST - @schriker: Mam go już dłuższy czas i znam jego wady ;) A więc słaby a-f ...

źródło: comment_EA9ULD35uaMXedIJrfzmhtrTGMHmiNIh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@CODER_BEST: Zgadzam w 100%, najbardziej dokuczliwy jest dość wolny AF. Optyka i jakość wykonania według mnie stoi na przyzwoitym poziomie (plastik bo plastik, ale nie jest najgorzej) jak za tą cenę. Dla amatora jak znalazł.
  • Odpowiedz
@schriker: nie no żartuje. W sumie to chyba jesteś pierwszym znajomym, którego tutaj znalazłem, który cokolwiek się udziela. Co najgorsze - to jest złe, bo każdy tu inby o--------a i śmieszkuje i potem weź tu się pokaż komuś kto widział Twoje wpisy. No to miłego mirkowania :) Gratuluję zakupu lustra.
  • Odpowiedz
  • 0
@hakeryk2: przeciez wiem :) w sumie to do niedawna tylko przeglądałem, ale jest sporo ciekawych rzeczy to i samemu warto coś dodać.

Lustro mam juz od jakiegos czasu. Glownie korzystam z samyanga 8mm do nagrywek (ostatni edicik Mateusza Skatera Szypuły) 55-300 mam dopiero od kilku dni.
  • Odpowiedz