Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna

Tadeusz Batyr to jest jednak fachowiec XD
#polityka #bekazpisu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJeżeli obecny rząd nie jest w stanie udowodnić politykom PiSu afery pratycznie na miarę Watergate, bo mimo komisji nikt nic nie wie, i Ziobro nie przychodzi (xD) i nic się nie
Jedyne co na niego mają to złe poglądy o aborcji i studiach
@KiloEchoSierra: xDDDDDDDDDD
Rozumiem, że obecna wydajność sądów jest dla ciebie zadowalająca, a wyroki dotyczące polityków są uczciwe i
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@KiloEchoSierra: ktorych elementów procesu sądowego sie pozbywamy żeby przyspieszyć?
Domniemania niewinności? Prawa do apelacji? Skaracamy terminy z 14 dni do 24h?
Chciałbym poznać twoja wizję na przyspieszenie procesów, czy to takie gadanie, paaanie nie wiem jak, ale ma być szybciej