Aktywne Wpisy

OCIEBATON +78
źródło: temp_file5860354224612820177
Pobierz
katienca +21
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa

Prawdopodobnie preferują
w salonie opycznym 1400-1600zł
za persole dałem online ok 500zł w salonie ok 800-1000
@majka92: tak samo jak lokale gastronomiczne na piciu typu cola. Wieć pewnie coś w tym jest.
@Kolegiusz: w pewnym momencie nie będzie już stacjonarnych, i gdzie pójdziesz przymierzyć?
@G06DbT: To przerzucą się ludzie na zakupy przez internet. W UK kupowałem jakiś czas temu okulary przez neta i wybrałem kilka oprawek, które potem pocztą przysłali mi do przymierzenia, a po wybraniu konkretnego modelu kupiłem te same oprawki ze szkłem. Moim zdaniem to znacznie fajniejsza opcja niż zakupy w sklepie, bo na stronie mogę sobie sortować różnymi kategoriami, markami,