Wpis z mikrobloga

W #debata najlepsze jest to, że jak napiszesz, że Czaskoski wypadł c-----o to ktoś odpisze Ci żeś od Memcena. Jak na odwrót, to "a ty za kim? pewnie za czaskoskim". Bułki wędliny itp itd.

Nie da się krytykować wszystkich naraz - musisz być k---a za jednym chuju z------y złamany, a jak nie to popierasz najgłupsze postulaty.

Ściek.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hakeryk2: witaj w polityce, gdzie najgorszym wrogiem nie jest ten z przeciwnego obozu politycznego - tylko ten kto nie jest ultrasem żadnego z obozów i głosuje analizując kandydatów czy ich programy.

Obywatel myślący wrogiem partii
  • Odpowiedz
  • 1
@bboymc: nie wiem co to polymarket, nie wiem co powiedział czaskoski, nie wiem co powiedział memcen - opisuję to co widzę na mirko i ogólnie w necie jak silnie spolaryzowane są poglądy tylko w jednym kierunku.

A, no i jak napiszesz, że zarówno czask, memc czy zand mają jakieś tam wartościowe postulaty to zwyzywają cię od chorągiew xD
  • Odpowiedz
@hakeryk2: Doskonale cię rozumiem. Nie mogę się doczekać aż skończą się te wybory, ponieważ widzę to samo co ty. Nie da się prowadzić konstruktywnej rozmowy, ponieważ ludzie lecą z zasłyszanymi hasłami o konkretnym kandydacie i od razu cię atakują fanboje.
  • Odpowiedz