Wpis z mikrobloga

Podsumowanie pierwszego dnia #krolkasieodchudza ;)

Śniadanko musli, obiad 2 krokiety, ale bez panierki, więc właściwie naleśniki z farszem :D, w międzyczasie japko, kolacja 2 kromki ciemnego pieczywa z wędzonym łososiem i pół ogórka + pół pomidora z jogurtem light, którego nigdy więcej nie kupię, bo miał konsystencję mleka :/

Pobiegałam dzisiaj 3km. Leeeedwo w tym słońcu, upał jak nie wiem, mogłam poczekać do wieczora :P potem ćwiczonka przed TV z płyty Shape, coś jak aerobic z elementami kick boxingu ;) całkiem fajne i męczą niesamowicie :) W sumie wyszło około 1h ćwiczeń. Chciałam więcej, ale musiałam jechać po babcię i lipa. Ciekawe jak jutro z zakwasami :P

#dieta #cwiczenia
  • 14
@krolka89: po pierwsze wywal wszystkie produkty light, bo to kał. Może i niektóre składnikowo są spoko, bo nie są zagęszczane skrobią, ale ŻRYJ TEN TŁUSZCZ! Śniadanie węgle, obiad węgle,kolacja węgle. Słabo, słabo, słabo.

Poza tym gdzie są warzywa? Ja tu nie widzę warzyw.
@krolka89: jeżeli ważysz 69+ i masz 170+ wzrostu i jesz mniej niż 1,8k kCal to efekt joŁjoŁ murowany. Organizm gówno obchodzi, że nie jesteś głodna, on się będzie obawiał zagrożenia życia z powodu głodu.

P.S.

Ogórek w większości to woda woda ma dużżżżżżżŻŻŻoooo0 kalorii więc nie licz ogórków.
@MegaZU0: ważę 69+ i mam 166 cm :( ale ja zazwyczaj tyle jem, więc z mojej strony to żadne ograniczanie kalorii, tylko po prostu zamiana na zdrowsze :)

to ciężko będzie z tymi warzywami :P a marchewka się liczy?