Wpis z mikrobloga

Obserwuję sytuacje, nastroje, wypowiedzi, komentarze obywateli Polski i widzę, że wywiad Moniki Olejnik ps. Stokrotka razem z Pawłem Kowalem przyniósł odwrotny efekt od zamierzonego.

Właśnie wróciłem ze spotkania z sąsiadami z osiedla, którzy uważali Mikke, Nową Prawicę za WARIATÓW i OSZOŁOMÓW.

Teraz stwierdzili, że coś jest nie tak skoro tak wszyscy agresywnie atakują jedną partię, a Olejnik razem z innym panem atakują starszego pana bez szacunku do niego. Po rozmowie ze mną, przedstawieniu im wszystkich wypowiedzi Korwina i innych członków partii (Wiplera, Dziambora, Wilka, Marusika, Berkowicza) zdecydowali się na oddanie głosu dla Nowej Prawicy :).

Och, Pani Moniko Olejnik, POPROSZĘ o kolejne wywiady, ułatwia nam Pani, jak i inne media w zdobywaniu większego elektoratu dla Kongresu Nowej Prawicy.

Ps: Każde wypowiedzi lewackie będą kasowane, a autorzy blokowani. Nie mam ochoty czytać #l-----------------e.

#oswiadczenie #knp #korwin #krul #nowaprawica #bekazlewactwa #olejnik #tvn24 #kowal
U.....0 - Obserwuję sytuacje, nastroje, wypowiedzi, komentarze obywateli Polski i wid...

źródło: comment_cNBjBj6jBY1KZ4gEWQ4Fcaw75d0Ptay8.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AdrianV91: Ja widzę, że na Wykopie lewactwo przeżywa o----m zbiorowy tym wywiadem, ja tam uważam, że Korwinowi wcale nie poszło źle. Te uwagi by nie przerywał, żeby przypilnowała Kowala, pokazują, że nie jest bucem, chamem tylko dżentelmenem. Nie to co kowal.
  • Odpowiedz
@ibilon: Haha, uśmiałem się. Szczerze, to kij wie. Tak poważnie, to Nowa Prawica nie straciła elektoratu tylko zyska. Raz, że zobaczą te żałosne spoty Polski Razem, dwa ten wywiad z Kowalem, trzy ciągłe atakowanie Nowej Prawicy. Wcześniej czy później da to każdemu do myślenia, że coś jest nie tak skoro srają pod gacie i atakują ich z każdej strony tak bardzo zgodnie jak NIGDY.
  • Odpowiedz
@axis_mundi: Ja tam nie uważam, że źle wypadł. Wiadomo, że nie wyszedł mu żart z tymi gwałtami, ale reszta była w porządku. To, że przekrzykiwał już nie jego wina. Inaczej by go sami zakrzyczeli. Najgorsze, że to oni zaczęli ataki i darcie mord. Te śmieszne kręcenie głową kowala pokazuje jaki s------l jest z niego, myślał, że zrobi z Korwina wariata. Ja obserwuję wiele portali i sporo ludzi jest oburzonych jakością
  • Odpowiedz
@beeper: Ach, teraz Cię rozumiem, to akurat niestety jest prawdziwy fakt jeśli chodzi o ludzi w Polsce. Tylko powiem Ci, że elektorat Polski Razem ostro się wykrusza i wykruszył. Najpierw jak Gowin palnął o prorosyjskości i proputinowskim Korwinie. Wczoraj po emisji tych pięciu, krótkich spotów gdzie jadą po Nowej Prawicy pomimo deklaracji o współpracy z Nową Prawicą jeśli uda się przekroczyć próg.

Na dobicie Polski Razem wysłali Kowala + karteczkę
  • Odpowiedz
@skrytohash: Tak, Korwin z Nową Prawicą zyskują elektorat Polski Razem widać, słychać to wszędzie. Głównie dlatego, że ludzie są w-------i oszukani deklaracją współpracy Polski Razem z NP, a tu o----------ą taką szopkę z atakowaniem jednej i to starszej osoby.

Oprócz elektoratu Polski Razem, dochodzi elektorat NIEZDECYDOWANY, a tego jest sporo w sondażach od 20-31%. Więc jakaś część z tych 20-31% zdecydowała się na nas zagłosować. Jeszcze kilka takich wywiadów, to
  • Odpowiedz