Wpis z mikrobloga

@sos_sojowy_jasny: do 3k albo trochę powyżej to będzie już chyba z rtx 4050, wpisz sobie na peperze rtx 4050 i popatrz na ceny laptopów z tym i tam zwykle w komentarzach są jakieś dyskusje itd, można sobie opinię wyrobić

Elektromarkety mają właśnie często wystawiony jakiś specjal magazynu w cenie z kosmosu bo liczą że ktoś nieświadomie kupi. Tu jak wygooglujesz podzespoły z dopiskiem release date to pokazuje początek 2022 czyli
  • Odpowiedz
@Gajwer2: Wiesz co, miało być tanio. Ale skoro 2.5k to mało, 3k różnicy nie robi to już dajmy te 4k i wziąć coś, co już jest jakiś wybór. A pali mi się, bo dzisiaj chcę to zamówić. A nie znam się kompletnie i mam duży mętlik, tym bardziej, że wszędzie coś innego xd Za te 4.5k warto brać to, co podałeś i się nie zastanawiać dalej, czy jeszcze coś jest
  • Odpowiedz
@sos_sojowy_jasny: znaczy ja się nie znam, mówię wejdź sobie na peppera, wpisuj sobie tam te karty, klikaj po laptopach które tam są ja promocjach lub były i czytaj komentarze, często są jakieś niuanse typu że jeden laptop ma rtx4060 o niższym poborze mocy przez co wydajność jest gorsza niż w innym laptopie z tą samą karta ale o większym poborze mocy, bardzo ciężko zdecydować bo dużo tego badziewia produkują a
  • Odpowiedz