Wpis z mikrobloga

Piękna to była orka Trzaskowskiego xD chłop zasmakował swojej trucizny. Na Mirko jak zwykle alternatywna rzeczywistość tuskobotow i giertychowych. Ale tego się nie da obronić! #polityka #debata
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartiii_: Bo prawda jest taka, że Trzaskowski jest największym przegranym tej całej zabawy. Raz, że całe to zamieszanie jest efektem jego własnego działania i próby debatowania 1v1 z Nawrockim. Dwa - ludzie liczyli, że Rafał będzie tam orał w debacie, a wypadł po prostu nijako na tle innych kandydatów, podobnie z resztą jak Batyr.

Jeśli ktoś może zyskać na tej imprezie to Hołownia i Biejat. Jeśli ktoś może stracić to
  • Odpowiedz
@bartiii_: w punkt . Rudy dej se spokój nikt wysrywow twoich botków nie kupuje już, republika was zjadła tym co zrobiła chociaż czuje odrazę jak słyszę co pierdo la to szacun dla nich za wczoraj
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko gościu ale co mi do konfederacji? Ja nie chodzę na wybory i nie jestem wyznawcą polityków, obserwuje sobie ten cyrk z boku. Apropo zmiany narracji to akurat Rafalek i jego wyborcy są w tym najlepsi, więc o czym ty do mnie mówisz? Jak można nie dostrzegać hipokryzjii i kłamstw Trzaskowskiego? Przecież on w większości tematów w ciągu roku zmienil zdanie o 180 stopni xD
  • Odpowiedz
gościu ale co mi do konfederacji? Ja nie chodzę na wybory i nie jestem wyznawcą polityków, obserwuje sobie ten cyrk z boku. Apropo zmiany narracji to akurat Rafalek i jego wyborcy są w tym najlepsi, więc o czym ty do mnie mówisz? Jak można nie dostrzegać hipokryzjii i kłamstw Trzaskowskiego? Przecież on w większości tematów w ciągu roku zmienil zdanie o 180 stopni xD

@bartiii_: pewnie nie chodzisz na wybory,
bylemzielonko - >gościu ale co mi do konfederacji? Ja nie chodzę na wybory i nie jest...

źródło: 485009006_1225554382268158_6839581682605773662_n

Pobierz
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko ale po c--j ty mi wklejasz tego Mentzena amebo, nie rozumiesz, że ja nie jestem wyznawcą polityków, tak ciężko ci to pojąć?

@DzekiTheDog, no wygra to wygra i co z tego? Cyrk dalej będzie się kręcić, tsk jak teraz. A jak nie wygra to co? To wtedy będziecie płakać na wykopie jak to głupi ciemny lud nie głosował na słońce narodu Rafałka? No na pewno taka będzie wasza
  • Odpowiedz
@bartiii_:

A jak nie wygra to co? To wtedy będziecie płakać na wykopie jak to głupi ciemny lud nie głosował na słońce narodu Rafałka?

gardzicie ludźmi którzy mają inne poglądy

największym sukcesem Tuska w polskiej polityce jest przekonanie połowy debili, że to on jest tym mniejszym złem, a nie Kaczyński.

W każdym komentarzu się sam orasz? XD wcale od ciebie nie bije pogarda do osób o innych poglądach. Weź coś
  • Odpowiedz
@musli_ pewnie każdy kto jest przeciwko wielkiemu trzaskowskiemu musi być ruskim trollem XD
powodzenia w zakupie mieszkania, jak Trzaskowski podpisze ustawę przynoszącą korzyść wyłącznie dla developerów
Tylko nie przychodź później na wykop płakać, że kredyt 0% lub inne dopłaty znów zwiększyły ceny
  • Odpowiedz
@DzekiTheDog człowieku po ja po prostu nie jestem w stanie zrozumieć wyborców koalicji którzy idą na nich głosować otumanieni ich obietnicami, które powtarzają co wybory, a później ich nie realizują, a wy ameby I tak na nich glosujecie bo daliście sobie wmówić, że tusk to mniejsze zło od Kaczyńskiego, sam waliłem w pis przez wiele lat i ich krytykowałem, ale z czasem stwierdzam że często byli atakowani niesłusznie, byli atakowani za
  • Odpowiedz
ale po c--j ty mi wklejasz tego Mentzena amebo, nie rozumiesz, że ja nie jestem wyznawcą polityków, tak ciężko ci to pojąć?

@DzekiTheDog, no wygra to wygra i co z tego? Cyrk dalej będzie się kręcić, tsk jak teraz. A jak nie wygra to co? To wtedy będziecie płakać na wykopie jak to głupi ciemny lud nie głosował na słońce narodu Rafałka? No na pewno taka będzie wasza narracja bo
  • Odpowiedz
Pis chociaż spełnia swoje obietnice wyborcze w przeciwieństwie do patalachow z koalicji

@bartiii_: bo tak ci mówią w tv zaRublika?

https://wykop.pl/wpis/75543333/ej-a-moge-wkleic-liste-obietnic-pis-z-2015-i-zobac
@fuuYeah +572
Ej a mogę wkleić listę obietnic PIS z 2015 i zobaczymy ile z nich zostało zrealizowanych w ciągu 8 lat? Dam tylko najciekawsze, bo lista jest długa a ja nie mam czasu xD

1 bilion 400 mld zł na inwestycje (Jarosław Kaczyński: „Ja w tej chwili mówię bilion
bylemzielonko - >Pis chociaż spełnia swoje obietnice wyborcze w przeciwieństwie do pa...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@krystal_Tri_tapik: jak już jesteś taki/taka precyzjny/a co do zeroemisyjnego spalania węgla, podrzuć pls link, bo idąc za twoja radą szukałem takich wynalazków, i jedyne co znalazłem to ograniczenie emisyjności, a nie zeroemisyjność
  • Odpowiedz