Wpis z mikrobloga

Który android box będzie działał jak tuner TV satelitarnej z edycja bukietów tv?
#iptv
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@TobiaszSuchy chodzi mi o boxa do iptv ale tak żeby działał jak tuner satki. Włączam i mam tv. Chodzi mi o to aby ktoś mniej ogarnięty nie miał problemu z obsługą tego urządzenia.
  • Odpowiedz
@pikru: nie dreambox tylko coś na enigma2, tuner na linuxie, jeśli tylko do iptv to się nada, największy plus to że będziesz mógł sobie zdalny dostęp do tego ogarnąć jeśli jest potrzeba i prawie wszystko zrobić od siebie, a jeśli mają być też netflixy itp, to android lepszy, a apkę iptv można ustawić żeby startowała razem z boxem...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Miecz12 ale czy to będzie działać podobnie? Wiem, że to dwa różne rodzaje dostępu ale chodzi mi czy on będzie działał tak płynnie jak tuner satelitarny.
  • Odpowiedz
@pikru: obojętnie czy weźmiesz kinhank czy nokia android to ustawiasz w aplikacji tivimate aby uruchamiała się ona samoczynnie przy starcie i tyle i masz od razu tv
  • Odpowiedz
@pikru: Osiągniesz ten efekt każdym boxem android i dobrą aplikacją do iptv (tivimate, ottnavigator). Wystarczy ustawić, żeby odpalała się razem z boxem i uruchamiała ostatni kanał.
Edit. Widzę, że już taka odpowiedź padła.
  • Odpowiedz