Wpis z mikrobloga

Po jednym z odcinków automatycznie odpaliło mi się All Stars na które narzekałem, że krótkie, nudne itp. ale obejrzałem 1,5 odcinka i w porównaniu do 10, to był super sezon. Pierwszy odcinek to w ogóle kopalnia beki za sprawą Wentyla i Blondino.

W tym sezonie chyba dopiero teraz delikatnie dłużej się zaśmiałem, jak Kuba gadał do siebie i nieporadnie o---------ł jakiś szajs żeby zaruchać.

#hotelparadise
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@avirant: też mi się kiedyś włączył, ale wyłączyłem szybko.
All Stars od początku miał przewagę, bo uczestnicy już obyci z tematem, kamer i formą programu, ale nie, to nie był dobry sezon.
Ale rozumiem odczucia, to tak samo jak przy kłótni Dupaczity z Alą, urósł team Alicja. Po prostu, porównując dwie złe rzeczy, w jednej widać kilka plusów/zalet, ale to nie oznacza, że jest dobra ( ͡~ ͜ʖ
  • Odpowiedz
  • 1
@mario84pl To fakt, no nie był dobry ale w porównaniu z tym to jednak nie wypada tak źle, no i miał fajny finał. ( ͡º ͜ʖ͡º)
W aktualnym sezonie nie potrafię znaleźć żadnych plusów. XD
  • Odpowiedz
  • 0
@mario84pl Było dobre, ale ile odcinków trzeba było się z nią męczyć... A jeszcze jest szansa, że wróci...
Mnie nawet ta willa i miejscówa przytłacza, a tak na początku mi się podobała. XD
  • Odpowiedz