Aktywne Wpisy

r5678 +146
#thelastofus #seriale #heheszki
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
źródło: gdg2g444
Pobierz
haloczymnieslychac +262
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...

Prezesina kasuje mój komentarz więc zapytam tutaj.Wiem ,że czytasz ten tag, kosnoludku.
Czy Krzysiu pozwolił tobie zabrać z zimnego pokoju ten telefon, którym ostatnio nagrywasz filmy?
Obraz jak żyleta,dźwięk nie charczy , reszta bez zmian - paranoiczne wypowiedzi przegrywa w wegewegetacji. #patostreamy
źródło: 1000012888
PobierzPrzecież nagrywa bez przerwy a Krzysiu ani słowa sprzeciwu od kilku miesięcy, gdzie problem?( ͡º ͜ʖ͡º)
Kasuje prezesina obelgi, pytania o pożycie z czeczetem, pytania o Józka- szmuglera szpiegów, i tak dalej. On taki wrażliwy jak ty.
tobie napisać
Bo mnje zaskoczyłeś tym absurdalnym alibi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A ulżyć sobie to najlepiej w maryjoli.