Wpis z mikrobloga

@mamracjewieszotym: sondaże nie idą więc trzeba wrócić do straszenia imigrantami?xD no ja jestem przeciwko imigracji więc nie będę głosował na partię która sprowadzila do Polski setki tysięcy islamistów (PiS) ani na ich potencjalnego koalicjanta (konfa)
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara

@mamracjewieszotym: Jeszcze zacznijcie grzać, ze w Polsce od wiekow mieszkaja tatarzy i mają nawet swoj program w TV.

Argumentum ad Tatarum już wszedł widzę. Teraz każdy bedzie sobie buzie wycierać Tatarami, z którymi zresztą przyjezdni muzułmanie nie praktykują, bo są dla nich zbyt postępowi. Ale to taki szczegół. XD
  • Odpowiedz
@mamracjewieszotym znamienne jest jedno. Jak się popatrzy na te filmiki z obchodów zakończenia Ramadanu, to widać tylko mężczyźn w własnym gronie. Gdzie kobiety? Pewnie siedzą w kuchni, robią żarcie. Lewakom taki seksizm nie przeszkadza? Urok islamu!
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: wczoraj trafiłem w tiktokową klikę wyznawców jaśnie oświeconego Grzegorza Brauna. Wszedł typ sprzedał newsa że komandos imigrant przeszedł przez granicę nożem poharatał 7 żołnierzy, jednego zabił. Transportowali ich spod Białorusi do Szpitala Klinicznego we Wroclawiu.
I tak: media milczą, nie było?! szpitala żeby szybciej ich ratować, typ rzekomo widział zwłoki. Nikt k----a na tej grupie tego nie zakwestionował. Dzisiaj już widziałem rolki, które pompują tego fejka. Ruscy mocno działają
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: nie gadaj głupot, mieszkałem na Karłowicach kilka lat (ul. Kruczkowskiego później zmieniła nazwę chyba na Gajcego) i faktycznie oni tam byli, był meczet czy dom modlitw na Kasprowicza obok Franciszkanow ale nie było ich aż tylu. Teraz skala mnie przeraża.
  • Odpowiedz