Wpis z mikrobloga

@gandalf_rzulty Nie mogłeś przeżyć, że usadził Cię w swoim wpisie i się spłakałeś w swoim xD
Wojna małp i to niestety dosłownie:( jeden czuje się lepszy od drugiego, a żaden z Was nie rozumie, że robicie dokładnie to, do czego programują Was politycy. Macie się kłócić i to robicie. Już Rzymianie to robili, a Wy jeszcze się nie nauczyliście? Dziel i rządź...
  • Odpowiedz
@kiszczak przejrzyj sobie jego profil zanim tak łatwo oceniasz, gość notorycznie zakłada takie g---o dyskusje które pozornie mają charakter rozmowy a zbiega do obrażania swoich oponentów

a gadanie o Rzymianach to masz z jakiegoś generatora sentencji typu „życie jest jak pudełko czekoladek”?

z jednym się zgodzę co powiedział Memcen dzisiaj u Stanowskiego - są pewne kwestie które nie podlegają dyskusji, dla mnie ta kwestia jest prawo do aborcji, kto tego nie
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty Nie muszę przeglądać żadnego profilu. Wystarczyła mi próbka jednego wpisu, w którym sam niezbyt się popisałeś stawiając się moralnie ponad ludźmi mającymi inne poglądy ¯_(ツ)_/¯ powtórzę: robicie dokładnie to, co politycy chcą żebyście robili, ale z niewiadomego dla mnie powodu czujecie się wzajemnie lepsi. Przejrzyj sobie swój profil lepiej zanim zaczniesz szukać źdźbła w oku bliźniego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kiszczak zmuszanie kobiet do rodzenia dziecka, zwłaszcza w przypadku poczęcia z gwałtu to nie są żadne „inne poglądy” co ty p--------z typie?

pogląd to możesz mieć, wolę boazerię od lameli, bułkę od chleba.
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty Eh, a Ty dalej swoje. To niestety są poglądy. Durne dla większości społeczeństwa, kontrowersyjne, ale nadal poglądy. A Ty tego nie potrafisz zrozumieć, uważając swój światopogląd za najmądrzejszy i jedyny słuszny.
Zresztą każdy może w każdej opcji znaleźć coś takiego: sprowadzanie imigrantów z krajów arabskich? To nie są żadne poglądy typie. Podatek progresywny? To głupota, a nie poglądy typie. Równość płci? To żadne poglądy typie. Tradycyjna rodzina? To żaden pogląd
  • Odpowiedz
@kiszczak a Ty dalej nie rozumiesz o czym mówię.

Nazywaj te „inne poglądy” po imieniu czyli poglądami katozamordyzmu.

Człowieku doszliśmy do etapu dyskusji w którym PRAWO DO ABORCJI OD GWAŁTU nazywasz domena lewactwa XD

skończ się błaźnić bo Ty tak samo pokazujesz że poglądy wszystkie inne niż Twoje to lewactwo xD
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty Czytaj ze zrozumieniem, bo ewidentnie Twoja zapalczywość odbiera Ci tę zdolność. To były tylko przykłady tego jak mogą myśleć radykałowie z drugiej strony. Ja niczego nie nazywam, bo jak sam widzisz, to słowem nie zająknąłem się o swoich poglądach. Nie przeszkadza Ci to jednak już wrzucać mnie do jakiegoś wora przeciwnego Tobie obozu, bo śmiałem zauważyć, iż jesteś takim samym radykałem jak katozamordyści, tylko z drugiej strony barykady ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kiszczak możesz sobie nazywać mnie radykałem, a ja siebie nazywam obrońcą ludzkich praw. Uważam że każdy człowiek powinien sam sobie decydować o swoim życiu, pod warunkiem że tymi decyzjami nie odbiera komuś innemu wolności. A płody dziećmi nie są więc aborcja to nie jest żadne morderstwo, aborcja to aborcja.

tak samo uważam że mężczyźni nie powinni być zmuszani do wojska, bo urodziliśmy się z pindolami, więc mamy iść do okopu.

Więc
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty Nie musisz mi tłumaczyć czym jest aborcja i czy różni się od morderstwa, bo ja od pierwszego komentarza nie wchodzę w dyskusję na temat aborcji, czy innych poglądów i ich słuszności, ale jak widać, nawet tego nie potrafisz zrozumieć ¯_(ツ)/¯ ja od początku zwracam uwagę na brak poszanowania współrozmówcy zarówno z Twojej strony, jak i tego którego próbowałeś wskazać jako kogoś gorszego. Zdecydowanie jednak wykracza to jednak poza Twój
  • Odpowiedz
@kiszczak a Ty nie rozumiesz tego co ja piszę, że niektórzy ludzie nie zasługują na szacunek XD
i w żadnym przypadku nie upodabnia mnie to do nich, bo JA SIĘ BRONIĘ a nie atakuje

ty byś okazał szacunek osobie chwalącej pedofilie, gwałty czy mordowanie? no k---a człowieku wysil jedna szara komórkę

literalnie można twoje zachowanie porównać do tej nauczycielki, co jest świadkiem jak uczeń broni się przed łobuzem ale wg niej
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty Ale ja zdążyłem już zapoznać się z Twoją działalnością tutaj, więc daruj sobie komunały o tych co mają chwalić mordowanie itp. Według tego co tutaj sobą prezentujesz, dokładnie widać, że nie okazujesz szacunku nikomu, kto ma inne poglądy. I mimo, że bardzo to wypierasz, jesteś radykałem na co od początku próbuje zwrócić Twoją uwagę. Oczywiście bardzo starasz się to sobie racjonalizować, ale to nic nie znaczy, bo wychodzi jak wychodzi
  • Odpowiedz