Wpis z mikrobloga

@Ravau23

legitnym jest obsranie zbroi xd

Jest, jest. Korwin poszedłby wycierać podłogę lewakami dla sportu, Mentzen nie pójdzie z kimś rozmawiać, bo jeszcze zacznie mu wytykać jego własne słowa. Tak nisko upadła opcja prorosyjska w Polsce.
  • Odpowiedz
@Ravau23 pierwsze słyszę, żeby Ментцен proponował z kimś debatę. Czy chodzi Ci o to, że płakał, że go nie zapraszają do TVN-u?
Ps. Ja na Trzaskowskiego tylko w drugiej turze, ale odpowiem: ostatnio to u Winiego. Tak samo jak Ментцен, gadka szmatka u kogoś bezpiecznego, na ocieplenie wizerunku.
  • Odpowiedz
@van-der-staas: widocznie mało oczytany jesteś i otwarty na szukanie informacji ¯\(ツ)/¯ Pewnie dlatego że wygodnie ci tkwić w kilku informacjach które po prostu są wygodne do obrony twojego wyznania
  • Odpowiedz
a prywiet przyjdzie do TVN-u?

@Nolimit: No powiedział, że przyjdzie jeśli pozwolą mu na konfrontację poglądów z Trzaskowskim "1 na 1", z dowolnymi pytaniami i dowolnym prowadzącym.
Więc jeśli Rafałek i tvn się nie obsrają, to masz szansę zobaczyć przedstawienie.
Ale raczej się obsrają i nic z tego nie wyjdzie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Ravau23

widocznie mało oczytany jesteś i otwarty na szukanie informacji ¯(ツ)/¯ Pewnie dlatego że wygodnie ci tkwić w kilku informacjach które po prostu są wygodne do obrony twojego wyznania

Do ciekawych wniosków doszedłeś. Dałem się zwieść ufając Mentzenowi, że nie zmienia zdania i jest stały. Nikt mi nie daje rubelków, żebym miał obowiązek być na bieżąco z tym, co wczoraj Sławek powiedział na jutubie. XD
I tak całkiem serio to gratuluję,
  • Odpowiedz
@van-der-staas: co mają moje wnioski do zaproszenia w programie na żywo? Inteligentny człowiek nie mając kompletu informacji zawsze bierze pod uwagę że coś mogło się wydarzyć o czym nie wie. Inteligentny;)
  • Odpowiedz